![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
gülşen ablacım merhaba, bir zamanlar seninle kaktüs tohumları hakkında yazışmıştık. hatırlar mısın acaba? ne zamandır vakit bulamadım yazmaya. kaktüs tohumları bir türlü çimlenmedi ben de umudumu kaybettim artık. gittim minik kaktüsler aldım. sayfamda görebilirsin. ama daha önce kaktüs yetiştirmediğim için korkuyorum. acaba bu mevsimde su vermeli miyim ve ne kadar vermeliyim. tavsiyelerine ihtiyacım var ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Eveett orkidelerim iyice büyüyp saksıyıa sığmaz oldukları için değişik ve büyük saksıya ihtiyaçları olduğunu düşünüp bugün pazarda ne alabilirim diye gezinirken bunları buldum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
vee bugün durduğu yerde kendini taşıyamayan çiçekli orkidem düşünce canım gitti çiçek dalı katlandı tomurcuğun biri kırıldı düzeltmeye çalıştım ama umarım çiçek dalına bişey olmaz mecbur bu aldığım derin kendinden delikleri olan kaba aldım ve yeni yaptırdığım cam sehpaya yerleştirdim ...Düşen çiçekli orkidem son resimdeki küçük çiçekli phalanopsis inşallah bişey olmaz çiçek dalına ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
orkidelerim yeni tomurcuklar veriyor ucundan ucundan ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
bu sukulentim dışarda seradaydı ama baktım dün boynunu bükmüştü içeri aldım cam önüne bugün baktımki tomurcuklarını büyütüyor boyuna posunada bakmıyor şeker şey ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bunlarda minik yapraklardan üretmeye çalıştığım sukulentler ![]() |
|