agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-12-2012, 19:18   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-06-2011
Bizim köyde buna kargo değil nakliye kamyonu derler.

nılgun_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 19:44   #2
Ağaçsever

Papağan's Avatar

Giriş Tarihi: 13-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan Mesajı Göster
Bizim köyde buna kargo değil nakliye kamyonu derler.
Bence de nakliye kamyonu pek güzel bir benzetme olmuş Hazırlayan arkadaşımın ellerine sağlık, bitkilere ne kadar değer verdiği belli, hiçbirinin incinmesini istememiş, kendisi gibi bitkileri gerçekten seven, onlara değer veren bir güzel ablaya ancak gönderilebilirdi. Sevgili Gülsen Abla güle güle büyüt, gerçekten pek güzel çiçekler

Papağan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 19:52   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-11-2012
Ohooo
Ablacım ne güzel hediyeler almışsın öyle sen, güle güle büyüt olur mu, kaç gündür ben de arıyorum, hala birşey çıkmadı, bakalım, hayırlısı artık, belki seninkiler güzel güzel büyür de sen paylaşırsın benimle
En güzel çiçekler, en parlak renkler, en dayanıklı sukulentler senin olsun, sen de benim ablam kal:

Druppel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 00:12   #4
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Druppel Mesajı Göster
Ohooo
Ablacım ne güzel hediyeler almışsın öyle sen, güle güle büyüt olur mu, kaç gündür ben de arıyorum, hala birşey çıkmadı, bakalım, hayırlısı artık, belki seninkiler güzel güzel büyür de sen paylaşırsın benimle
En güzel çiçekler, en parlak renkler, en dayanıklı sukulentler senin olsun, sen de benim ablam kal:
Teşekkür ederim druppel daha güzelleride sizlerin olsun inşallah ablacım,yalnız anlayamadım kaç gündür ne arıyorsun da çıkmadı????

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 23:57   #5
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Papağan Mesajı Göster
Bence de nakliye kamyonu pek güzel bir benzetme olmuş Hazırlayan arkadaşımın ellerine sağlık, bitkilere ne kadar değer verdiği belli, hiçbirinin incinmesini istememiş, kendisi gibi bitkileri gerçekten seven, onlara değer veren bir güzel ablaya ancak gönderilebilirdi. Sevgili Gülsen Abla güle güle büyüt, gerçekten pek güzel çiçekler
Papağan çok teşekkür ederim ablacım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Eski 28-12-2012, 19:25   #6
Ağaç Dostu

gülenmelek's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2007
Galeri: 2
http://www.agaclar.net/forum/914155-post309.htm
http://www.agaclar.net/forum/1076906-post391.htm

gülenmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 23:18   #7
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

gülenmelek arkadaşım su sümbüllerini paylaşmana sevindim,bende üzülüyodum benim su sümbülüm ölüyo diye,yani şimdi bahara tekrar canlanıcakmı? dışarda değil içerde ama serin bir ortamda neler yapmam gerekiyor bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Eski 28-12-2012, 20:21   #8
Ağaç Dostu

hazan-z's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Sevgili Gülsen,yeni orkide saksılarına bayıldım.Tasarım budur işte.Hazır orkide saksısını herkes alıp kullanır.Önemli olan sıra dışı olanı keşfetmek.
Yeni bitkilerin de hayırlı olsun.Ne ara saksılara yerleşti o minikler anlayamadım.Tez canlı arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık.

hazan-z Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 00:17   #9
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hazan-z Mesajı Göster
Sevgili Gülsen,yeni orkide saksılarına bayıldım.Tasarım budur işte.Hazır orkide saksısını herkes alıp kullanır.Önemli olan sıra dışı olanı keşfetmek.
Yeni bitkilerin de hayırlı olsun.Ne ara saksılara yerleşti o minikler anlayamadım.Tez canlı arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık.
Çooookk teşekkür ederim can dostum, yüreği güzel arkadaşım benim, güzel görüşlerin ve her şey için çok çok çok teşekkür ederim iyiki benim can dostumsun her zaman herşey gönlünce olsun inşallah

Eski 28-12-2012, 20:55   #10
Ağaçsever

ilkenan's Avatar

Giriş Tarihi: 17-09-2012
gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim

ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin

ilkenan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 21:09   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sayın ilkenan'ın sorusunu ben de bir çok kez düşündüm.. bunca emek, birikim kaç yılda edinildi heves ediyor insan..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 00:09   #12
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ilkenan Mesajı Göster
gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim

ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin
Çok teşekkürler sevgili ilkenan,ablacım bu çiçek sevgisi hep vardı bende,evimden hiç çiçeğim eksik olmazdı ama ****** bu kadar çok olmamıştı şimdiye kadar.2yıl önce bir kedim vardı 11 yıllık can yoldaşımdı onu kaybedince kendimi tamamen çiçeklere verdim, ben 2 yılda inanılmaz güzel dostlar edindim ve o dostlarımın sayesinde bu güzelliklerle tanıştım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız ALLAHım herkesin gönlünde ne varsa onu versin hepinizede

Eski 29-12-2012, 11:08   #13
Ağaçsever

ilkenan's Avatar

Giriş Tarihi: 17-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Çok teşekkürler sevgili ilkenan,ablacım bu çiçek sevgisi hep vardı bende,evimden hiç çiçeğim eksik olmazdı ama ****** bu kadar çok olmamıştı şimdiye kadar.2yıl önce bir kedim vardı 11 yıllık can yoldaşımdı onu kaybedince kendimi tamamen çiçeklere verdim, ben 2 yılda inanılmaz güzel dostlar edindim ve o dostlarımın sayesinde bu güzelliklerle tanıştım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız ALLAHım herkesin gönlünde ne varsa onu versin hepinizede
maşallah ablacım senin içinde gizli bir yetenek varmış zaten. yoksa 2 yılda olacak şey değil. darısı tüm çiçek sever arkadaşlarımın başına diyor sana sevgilerimi gönderiyorum

ilkenan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 11:11   #14
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

veee 4 kasımda ekilen yapraklar sonunnda yavrularını gösterdi,şimdilik 2 yaprak yavruladı ama gerisi gelicektir

Eklenen Resimler

Eski 31-12-2012, 22:58   #15
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün can dostum hazan-z nin ve sn.ankstel hocamın gönderdiği kaktüs tohumlarını ektim ve sizler için resimledim zengarden dan aldığım çimlendirme torfunu aldığım strafor kutuya koyup üzerini elimle hafif bastırarak düzelttim,torfun üzerine kuartz kum serpip üzerine tohumlarımı yerleştirdim ve tekrar üzerlerini kapatıcak şekilde kuartz kumla kapattım. 7 ayrı kaktüs tohumu ekeceğim için kutunun içine dosyadan kestiğim plastik parçalarıyla böldüm ve her bölüme ektiğim tohumların isimlerini kutunun dış kısmına yapıştırdım

Eklenen Resimler

Eski 28-12-2012, 23:49   #16
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Bende çok istiyorum su sümmülü.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2012, 23:59   #17
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Bende çok istiyorum su sümmülü.
Sevim4 arkadaşım inşallah baharda ölmezde sağ kalırlarsa sanada gönderirim canım benim

Eski 01-01-2013, 11:46   #18
Ağaç Dostu

İremsıla's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2007
Günaydın gülsen abla,yeni bir yılın sabahına teyzenizin çiçekleriyle uyanmak güzeldi.hepsinin maşallahı var,yılbaşılar hep balkondamı duracak merak ettim...sevgilerimle...

İremsıla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 01:05   #19
Ağaç Dostu

hazan-z's Avatar

Sevgili Gülsen,yeni yıl hediyesi olarak gelen nakliye kamyonunu seninle paylaşmak istedim.Gönderen arkadaşım en az senin kadar sevdiğim bir dost.Mutluluğumu sayfanda paylaşmak istedim canım.Sevgili Nilgün arkadaşım umarım bu nakliye kamyonundan sana da gelir.

hazan-z Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 18:43   #20
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-11-2012
Mutlu yıllaarrrr

Ablacımm, nice mutlu yıllaraa, içindeki sevgiyle, ailenin huzuruyla, sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllara..

Benim senecio öldü.. Zaten küçüktü, şimdi bakıyorum bakıyorum, belki kendini toparlar diye, hava da sanki inat etmiş gibi, güneşi parlatmıyor kaç gündür, azzıcık güneş olsa hemen koyuvericem önüne ama..

Taner Bey internet üzerinden satış yapmıyor artık, sitedeki üyelerden bazı isteklerde bulunmuştum, güzel dileklerde bulunan güzel arkadaşlarımın desteği oldu sadece.. Hala bitki yok ama olsun benim ümidim var bi gün bir yanıt gelecek o yüzden yazmıştım onları

Abla ne diyorsun seneciom toparlar mı kendisini

Druppel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 19:50   #21
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Druppel Mesajı Göster
Ablacımm, nice mutlu yıllaraa, içindeki sevgiyle, ailenin huzuruyla, sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllara..

Benim senecio öldü.. Zaten küçüktü, şimdi bakıyorum bakıyorum, belki kendini toparlar diye, hava da sanki inat etmiş gibi, güneşi parlatmıyor kaç gündür, azzıcık güneş olsa hemen koyuvericem önüne ama..

Taner Bey internet üzerinden satış yapmıyor artık, sitedeki üyelerden bazı isteklerde bulunmuştum, güzel dileklerde bulunan güzel arkadaşlarımın desteği oldu sadece.. Hala bitki yok ama olsun benim ümidim var bi gün bir yanıt gelecek o yüzden yazmıştım onları

Abla ne diyorsun seneciom toparlar mı kendisini
Canım yeni yıl dileklerin için çok teşekkür ederim hep birlikte sağlıklı huzurlu bol paralı ve bol çiçekli yıllar diliyorum hepimize..

ablacım şuanda bitkilerin uykuya geçtiği dinlenme dönemi olduğu için kimse çiçek paylaşımı pek yapmıyor çünkü gönderilen çiçekler tutmuyor ölüyorlar maalesef.seneiconu görmedim bir resim eklersen bakayım ümit varmı yokmu

Eski 02-01-2013, 19:54   #22
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hazan-z Mesajı Göster
Sevgili Gülsen,yeni yıl hediyesi olarak gelen nakliye kamyonunu seninle paylaşmak istedim.Gönderen arkadaşım en az senin kadar sevdiğim bir dost.Mutluluğumu sayfanda paylaşmak istedim canım.Sevgili Nilgün arkadaşım umarım bu nakliye kamyonundan sana da gelir.

Sevgili can dostum hazan-z gelen nakliye kamyonundaki bütün çiçekleri güle güle büyüt sağlıkla bol çiçeklerini görelim inşallah

Eski 02-01-2013, 20:42   #23
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün pazar gününden beri kedinin ağzında yavrusunu gezdirdiği gibi yılbaşılrımı nereye koyucamı şaşırdım balkona komşunun sedirini alıp çaktım çakıştırdım baktım gece soğuk oluyor kıyamadım dışarda tomurcukları büyüdü açmadan solarsa çok üzülürdüm ve tekrar içeri aldım

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:56   #24
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün camprea orkidemi saksı değişimi için boşaltınca, baktım bir sürü ayrılması gereken kökleri var, bende büyük bir itina ile tek tek kökler tel kadayıf gibi ellerimle ayırarak ayrı saksılara adlım inşallah sağlıkla büyürler

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:53   #25
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Gülsen ablacım maşallah yılbaşılar nekadar güzel O balkondaki sediri demek sen çaktın ha abla Bukadar el işi, ev işi, çiçek bakımının dışında birde keser ustalığın varmışta haberimiz yok oldu mu şimdi bu gülsen abla

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 21:51   #26
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Gülsen ablacım maşallah yılbaşılar nekadar güzel O balkondaki sediri demek sen çaktın ha abla Bukadar el işi, ev işi, çiçek bakımının dışında birde keser ustalığın varmışta haberimiz yok oldu mu şimdi bu gülsen abla

Evet ablam valla her şeyi tek başıma yapmaya alışkınım ben elektirik işi tamir işi aa böyle çivi çakma bunlar bişey değil yaparım yani

Eski 02-01-2013, 23:59   #27
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Evet ablam valla her şeyi tek başıma yapmaya alışkınım ben elektirik işi tamir işi aa böyle çivi çakma bunlar bişey değil yaparım yani
Maşallah gülsen ablacım ya ben sediri çaktım falan deyince şakadan takılıyosun zannettim Hadi çivi keser ustalığına da alıştık diyelim şimdi bide tamir elektrik işi çıktı iyi mi Valla abla çok marifetli çok neşeli bi insansın Allah hepsini daim etsin

Eski 03-01-2013, 11:35   #28
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Maşallah gülsen ablacım ya ben sediri çaktım falan deyince şakadan takılıyosun zannettim Hadi çivi keser ustalığına da alıştık diyelim şimdi bide tamir elektrik işi çıktı iyi mi Valla abla çok marifetli çok neşeli bi insansın Allah hepsini daim etsin
Ne yapayım ablacım,ben ir iş için kimseye minnet etmem, kendime minnet ederim.O zamanda böyle her işte parmağın oluyor iyi böyleyim ama. Çok büyük tamirat işleri olmazsa kendim hallederim. AMİİİİNNN İNŞALLAH ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Eski 03-01-2013, 14:49   #29
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Ne yapayım ablacım,ben ir iş için kimseye minnet etmem, kendime minnet ederim.O zamanda böyle her işte parmağın oluyor iyi böyleyim ama. Çok büyük tamirat işleri olmazsa kendim hallederim. AMİİİİNNN İNŞALLAH ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Valla çok iyi bişey abla ellerine sağlık ayrıca Her yiğidin harcı değil bu işler eniştem keseri tutup çivi bile çakamıyo

Eski 02-01-2013, 22:02   #30
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Ellerinize sağlık inşallah hepsi güzel güzel gelişirde sizi üzmezler. Sevgiler

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025