![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
MAMMİLLARİA PLUMOSA..Arkadaşım sakdaga teşekkür ediyorum,herkese günaydınlar işte dün aldığım dondurma külahım,adını böyle koydum ama siz bakmayın dondurma külahı dediğime pamuk gibi görünüyor ama dokununca haif sertler kendileri yeni aldığım maskotumla birlikte dondurma külahım.Diken yapısı çok güzel fıskıyenin ortası gibi açılmış ilginç geldi ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 26-09-2012 saat 13:12 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar bu kaktüs burdan nasıl çıktı anlayamadım bu saksıda çileklerim vardı başka saksıya aldım ama dün bu görüntü beni şok etti sanırım tohumdan çıktı ama bu tohum nerden geldi bilmiyorum işte kendiliğinden çıkan bu kaktüs türüne diye şimdide onu merak ediyorum![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
bu kaktüsümde migrosa kaktüs bakmaya gitmiştim baktım kocaman kocaman kaktüsler var ama hemen hemen hepside kırılmışlar bende kırık olan bir dalını rica ettim verdiler getirdim ektim tek yaprak olan 1 ayda böyle yavrular verdi ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
sabah balkonumdaki güzellikleri sizler için görüntüledim karanfilim hala tomurcuk veriyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Cardinel climberde sabah sabah neşeliydi arkadaşı karanfille birlikte ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda lopları düşen paskalyalar düşenleri saksıların dibine öylece bırakıyorum işte böyle oluyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
acem halım çok güzel büyüyor ama naptıysam bu kara bitlerden kurtulamadım arkadaşların sigara izmaritinden yaptığı ilacı denedim geçiyor ama tekrar başlıyor bir çare lütfen ne yapabilirim bu konuda yardım rica ediyorum arkadaşım YeniGine yine o parmaklar bak bakalım aynımı?![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|