![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
İsteyen arkadaşlarla paylaştığım atlasımın son hali tek dal kaldı bana umarım seneye büyür idğer arkadaşlarımlada paylaşırım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah ablacım büyüsün sağlıkla isteyen bütün arkadaşlarımla paylaşırım. İyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım. Sabah sabah benimle olman beni mutlu etti teşekkür ederim ilkenanım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
nakkaş sarmaşığım iştahlandı yazın baya büyüyüp çiçeklerini açtıktan sonra aşırı sıcaklardan kurumuştu yaprakları bende kökten tamamen kesip bıraktım bir gölgeye bakın yine aynı şirinliğiyle bana günaydın dedi![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Paskalyalarım gayet iyiler maaşallah bir sürü yavruları oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün son olarak dün gece bitirdiğim patiğimi göstereyim dedim bizim burda yeni evlenen kızlar, evlerine bütün yaptıkları çeyizi sergilerler ve gelin görmeye gidilir.Çalıştığım dernekten sekreter kızımız evlenmişti ona gelin görmeye gittik arkadaşlarla. Onun çeyizinden olan bu patiğin modelini gördüm, bana sanki balerin pabuçları gibi geldi çok şekerdi hemen model alındı ve bir gecede örüldü ve işte![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 21-09-2012 saat 11:19 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
o zaman heyecanla büyümesini bekliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayşecim kalp kalbe karşı çiçeğim güzel gelişiyor bak annesi kızın çok şeker ![]() Kaktüse operasyon yaptığım için elimde eldiven var ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
[QUOTE=GÜLSEN_;1021493]Ayşecim kalp kalbe karşı çiçeğim güzel gelişiyor bak annesi kızın çok şeker ![]() Kaktüse operasyon yaptığım için elimde eldiven var [/QUÇok sevindim ziyansız ulaşıp-tutmasına, senin elinde güzel büyüyecek eminim. Çürüyen kaktüsüne içim gitti umarım toparlar. |
|
|
|
![]() |
|
|