![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Günaydın arkadaşlar, sabah balkona çıktım kaktüslerimi bir gözden geçirmek için, kaktüsümün biri hafif bir tarafa eğilmişti ne var diye elime aldığımda maalesef çürümüş olduğunu gördüm ve hemen cerrahi müdaheleye giriştim bütün yavrular tek tek ayrıldı gövededen daha sonrada çürümüş olan yeri kesip bir güzel temizledim bakalım iyice bir kurusun hepsi tek tek ayrı saksılara ekilicek. Bu kaktüsüm büyük kaktüslerimdendi çok üzüldüm,Birde diken yapısı balık oltası gibi olan kaktüsler diğerlerine göre biraz daha sorunlu olur yüzden eldivenimle hiç bir yerimi acıtmadan hallettim. İnşallah kurtarabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGinem canım düzelicektir, bak hepimizin başına geliyor çürüme olayları kurtulur inşallah ellerine sağlık.Ama kaktüsüne kesinlikle su vermiyosun madem o kadar çamurdu keşke biraz toprağı kurutup ekseydin kaktüsleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
bunlarda yaklaşık bir ay önce ektiğim haseki tohumları.Hepsini aynı gün ekmeme rağmen bakın farklı boydalar hatta birini sabah yeni filizlenmişti gördüm ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 09:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
bu kaktüsümde büyüklerin arasında şekli çok güzel büyümeside öyle ama adını bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
lila kaktüsümün son 3 tomurcuğu inşallah açar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İsteyen arkadaşlarla paylaştığım atlasımın son hali tek dal kaldı bana umarım seneye büyür idğer arkadaşlarımlada paylaşırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ayşecim kalp kalbe karşı çiçeğim güzel gelişiyor bak annesi kızın çok şeker ![]() Kaktüse operasyon yaptığım için elimde eldiven var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|