![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Bir gecelik gelinin yanındaki silvestrii komşumun emaneti, eşine karaciğer nakli yapıldı 3 aydır malatyadalar ALLAH acil şifalar versin inşallah. Onun için bir kaç çiçeğini bana bırakmak zorunda kaldı.Önce evindeydi ama bir gün gittiğimde hepsi sıcaktan ve havasızlıktan haşlanmışlardı alıp hepsini bana getirdim şimdi kurtarabildiklerim bunlar![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayşeciğim canım benim işte kalp kalbe çiçeğin minik kızın artık sügün vermeye başladı ve otpraktan çıkan bu küçük filizde sanırım yumrudan çıkanlar acemi füsun arkadaşım bana verdiğinde saksıya yuvarlayıp öyle ekmemi istemişti bende senin gönderdiklerinide öyle ektim arkadaşım filizleri her taratan çıksın diye |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeğimin adı Euonymus Alata buda kızılay çiçeği diye bildiğim çiçeğim, dalları çok uzamıştı. dalları uzayınca çiçek açmadığını okumuştum ağaçlar.netten bende kestim ve kestiğim dallarını suda köklenmeye bıraktım. O kadar çabuk köklendilerki ektim ve yeni filizler vermeye başladılar bile kestiğim daldan sn. BAYÇALI **** gönderdim umarım oda çabuk köklenir![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 14:37 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mavi kelebek çiçeğimide sevgili arakadaşım Göndag hediye etti Antebe biraz zor alıştı ama başardım onuda büyütüyorum yeni filizler vermeye başladı ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Tanıştırayım, Ahtapot kaktüsüm ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Can arkadaşım Acemifüsun un bana verdiği menekşe yapraklarından hepsinide suda köklendirmiştim ama ekince sadece bu 3 yaprağım yavru verdi diğerleri kurudu ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar, bunlarda bu yaz bütün arkadaşlarımın,tek sorunu olan, bütün loplarını döktü diye dertlendiği yılbaşılarım ve paskalyalarım yeni yavrular vermeye başladılar.S anırım gayet iyi görünüyorlar umarım yılbaşında çiçeklerinide paylaşırım sizlerle![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
sağlıklı bol çiçekli günlerdilerim çiçeklerdeki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..........![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.BAYÇALI çiçekler gayetsağlıklı bir şekilde geçmiş elinize buna sevindim. yılbaşı çiçeklerini toprağa dayayıp bırakın saksının kenarına dayayıp toprağın üstüne değsin alt tarafı yeterli kopan lopları ekmeyin öyle yapın, dayayın saksıya ucu değsin toprağa hepsi tutarlar serin bir ortamda tutun çok mutlu oldum hepsi yerini bulmuşlar ellerinize emeğinize sağlık, umarım büyütür bol çiçeklerini görürsünüz.En üstteki gül biber tohumunu ekersiniz diye gönderdim.Lale şeklinde aşağı aşağı bakan biberler oluyor aynı zamanda turşuyada kullanabilirsiniz acı seviyorsanız ******![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
sn. Ayşe Derin e dediğimgibi siz çiçek severleri tanıdıkça yeni yeni dünyalar keşvediyorum hepinize teşekkür ederim bu arada turşuda acı biber olmazsa olmazlardan biri zaten.....![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Alıntı:
Ben sadece ve çok acemice zarfa koydum, maharet sana ait.Yine elinin değdiği herşey gibi bereketlenmiş görünüyor.Tamamdır, ama tutmazsa diye endişe etmiştim, kendimi sorumlu hissedecektim gönderim hatamdan dolayı. Güle güle büyüt... |
|
|
|
|
![]() |
|
|