![]() |
|
![]() |
#1141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
bu da episkiya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-12-2009
|
yakın akraba gibi durmuyorlar mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Ağaç Dostu
|
Phalanopsis minik çiçekli orkidemin açan her çiçeğin rengi diğerinden farklı acaba neden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yağmurla gelen bereketlerdi bunlar sabah gözümü kargoyla açtım ve kargodan bu minikler çıktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Ağaç Dostu
|
Phalanopsis iri çiçekli güzelim yeni tomurcuk veriyor MAAŞALLAHH ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
gülsen abla her şey yine bir güzel görünüyor ki sorma ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Ablacım bu nasıl bir sayfadır böyle, Doğa sevgisi sende, el emeği sende, göz nuru sende, paylaşım çabası sende.. Sayfalarını gez gez bitiremedim ve hiç de sıkılmadım, her sayfanda yepyeni bir gün vardı sanki, evine misafir olmuş değil de, sanki aileden birisiyim duygusunu yaşattın bana, boncuk işlerin olsun, örgülerin olsun bitirdi beni, hele kızının nişanını paylaşman yok mu.. Allah mutluluklarını daim etsin, tez zamanda miniş miniş torunlar sevesin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Ağaçsever
|
Ablacım walla çok sevindim, bana da kızım diyebilirsin, beni mutlu eder, Temmuz.. Cinsiyet tahmini için henüz çok erken, bu haberi yeni almış olmalısın, Allah sağlık sıhhat versin, sevgi dolu bir babaanne elinde büyücek ne de olsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
canımsın ya sağolasın valla geçen sefer kaybettiğim için üzüldüm, bir daha bitkiye öyle eziyet edemem yolu kaldıramadı zavallı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Ağaç Dostu
|
bütün çiçeklerin sevgiye ışığa suya vitamine ve ilgiye ihtiyaçları vardır bunları verdiğin zaman sana öyle güzellikler sunarki şaşarsın ama kaktüsler suyu pek sevmezler bunu belirteyim ablacım.Sukulentlere neden bakamıyosun sorunun **** sıkıntın ne oluyor.Benim düşüncem fazla su vermekten çürütüyorsun sanırım doğrumudur??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Ağaçsever
|
Bilmiyorum ki.. Ben yayılan, sarkan tipleri seviyorum daha ziyade, bi de atlaslar ![]() ![]() Taner Beyin sitesinde kaktüs bakımı bölümünü dikkatle okudum. Sulamada ben Saksıyı su dolu bir kaba oturturum, yaklaşık bi 15-20 dk bekledikten sonra altını siler yerine koyarım, bence toprak iyice kupkuru olmadan da sulamamaya dikkat ederim, hatta bazen yapraklar hafiften buruşmaya bile başşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Ağaç Dostu
|
Evet Druppel ablacım sulamadi hatan yüzünden kaybediyosun sukulentlerini,su dolu bir kaba 20 dk oturtmak bence sakıncalı fazla su alıcaktır birde toprağın torf karışımı ise yandın ki ne yandın.Şimdi en baştan başlıym ablacım.. Sukulentin toprak karışımı kaktüslerle aynı olmalı yani geçirgen bir toprak karışımı olmalı asla torf kullanılmamalı, ben normal bahçe toprağına iri **** ince farketmez kum ve doğal koyun gübresi katıp bu karışıma ekiyorum ve sukulentlerin toprağı nemli olsun yeter öyle su dolu kapta bekletmek öldürür sukulentleri.. Sen yemeği ye ye ye iyice patlayana kadar sonrada 1 hafta yemek yeme olmaz, vurdunmu öldürüyosun az vericen suyunu dibi kurudukça vericen olay budur tamammı ablacım.Senecio Rowleyanus ada dikkat et ve mümkünse soğuk ama don olayı yaşamıycağı bir yere koy ve mümkünse suyu ayda bir azıcık ver yeterli kış uykusundalar şuanda bitin bitkiler...BOL ÇİÇEKLİ GÜNLER DİLİYORUM ABLACIM ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Ağaçsever
|
Yanıtını bekliyodum ablacım ![]() ![]() Düzenleyen Druppel : 20-12-2012 saat 23:31 Neden: İlave yapmak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Ağaç Dostu
|
umarım bütün bitkilerin güzel sağlıklı yaşar ![]() herşey gönlünce olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Benim de ablam olur musun Gülsen abla? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Ağaç Dostu
|
Ne demek sudenur ablacım bende 48 yaşındayım,istemen yeterli seninde ablanım her zaman.İnsanlarla fazla resmiyetten hoşlanmıyorum özümde neysem öyle davranıyorum ve sanırım bunu burdaki yazılarımda da yansıtıyorum ki, siz bendeki bu sıcaklığı alabiliyorsunuzki, bunu istiyorsunuz ben çok mutlu olurum sizlere ablalık etmekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Kesinlikle Gülsen ablam, sıcacıksın, çok tatlısın. Yaş farkımız çok değilmiş esasen lakin ben yine de abla diyeceğim, ne hissediyorsam o.. ![]() Düzenleyen Sudenur : 22-12-2012 saat 00:42 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgılı Gulsen Hanım..
Sayfalarınızı zevkle gezdım.. Her cıcegınız dıgerınden daha guzek ve bakımlı.. Benım sorum Atlas tohumlarını nereden aldınız. Internette satan bır sıteye rastlamadım.. Daha önce denedınızmı ilk kezmı bu tur ekım yapıyorsunuz.. Elinize kolunuza saglık. Bol cıceklı gunler dılerım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Aman da aman, ne güzel, sıccacık bir ortam kurulmuş burda, ben de ben de ben de girmek istiyorum ailenize, ben de abla demek istiyorum size, benim de ablam olur musunuz ![]() Sayfanızı çok beğeniyorum sevgili Gülşen Abla, sanki bütün yaşantınızı katıyorsunuz, çok teşekkür ederim ederim beni de bu yaşantının samimi ortamına dahil ettiğiniz için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim papağan kardeşim hoş geldin ziyaretin beni mutlu etti,balkonum mevlana gibi her gelene açıktır yeterki gönüller bir olsun.Artık papağanında bir ablası var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Gülşen hanım çiçekleriniz bile sizin sıcaklığınızı hissediyor ki bu kadar güzel karşılık veriyor size. Emin olun yazınıza da yansıyor bu samimi ve sıcak kanlı yanınız. Atlas fidelerinin büyüyüş macerasını merakla takip edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Çok teşekkür ediyorum Sevgili Gülsen Abla, sayfanızı zaten ilgiyle takip ediyordum, sizden öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum, artık çok daha rahat takılabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Ağaç Dostu
|
dün aldığım yeni orkidem rengine bayıldım bunun ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 24-12-2012 saat 22:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Ağaç Dostu
|
Balkonun kenarına koyduğum boş saksılara yağmur suları alıyorum çiçekler bayılıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|