agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni103Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-05-2012, 21:01   #1
Yeni Üye

mehtap tonguç's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2005
Arkadaşlar.2006 aralık ayında sitenizi keşfettim.Doğal samimi,oluşturulan bir site .Bitkiler hakkında çok bilgi edindim.Herkes içtenlikle bilgilerini ve beğenilerini paylaşmakta.Görsel güzelliklerini sunmakta.Kurucuların ellerine yüreklerine sağlık.olumsuz eleştiriler sizleri yıldırmasın.Her ne kadar yorum yapamasam da ,çok güzel bilgiler edindim.Resimler konusunda biraz tembelim.Yoksa gözüm üstünüzden eksik değil.Sıkı takipteyim.Başarılarınızın devamını diliyorum........

mehtap tonguç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2012, 13:59   #2
Ağaç Dostu

Devsekoya's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2012
Sayın gilan ,sanırım ben sizin dediğiniz gibi 3 saksı çiçeğimi paylaştım sizlerle,bitkilerimin bazılarının isimlerini bilmiyorum,annemle beraber bakiyoruz o biliyo ama ona soramadim,utandım suan sadece resim paylaşmaktan,herkesten ozurdilerim...

Yaylacı ve hberbul beğendi.
Devsekoya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2012, 14:55   #3
Ağaç Dostu

hberbul's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Devsekoya Mesajı Göster
Sayın gilan ,sanırım ben sizin dediğiniz gibi 3 saksı çiçeğimi paylaştım sizlerle,bitkilerimin bazılarının isimlerini bilmiyorum,annemle beraber bakiyoruz o biliyo ama ona soramadim,utandım suan sadece resim paylaşmaktan,herkesten ozurdilerim...
Hiç utanmayın özür de dilemeyin...
Çünkü burada bahçe ya da balkon sayfası açmaktaki tek amaç tecrübeleri paylaşmak,mükemmel bahçeler sunmak değil diye düşünüyorum... İşi bilen deneyimli arkadaşlardan fikir almak.
Ya da şöyle diyelim buradaki profesyonel diyebileceğimiz arkadaşlar bizleri hoş görsün işe yeni girmenin heyecanı ile küçücük bir ot büyütsek bunu herkesle paylaşmak istiyoruz.
Bence bitkinin ismini yazdıktan sonra ve tanıtıcı bilgi verdikten sonra kişi 3 çiçeğini de paylaşabilmeli,15 mkare bahçesini de...

Güzel bir site çok faydalı ama belirtmeliyim ki böyle yeni üye olunduğu zaman bi süre yabancılık çekiliyor.

hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025