Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güzin Çakar
Sayın Malina
Mesajlarınızda ki tatlı-sert, yarı şaka yarı ciddi tarzınızı seviyorum. Bu mesajınızı da sevebilirdim, şu cümleler olmasaydı;
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Birbirinizi tanıyan 3-5 kişi olarak kendi aranızda yazıştığınız konularda tabii gerçek adı yazınca, hangi kullanıcıya ait olduğunu bilirsiniz.. ...Nerede yazıldığından sizin bile haberiniz olmayan adımı kullanmalarını nasıl görüp itiraz edeceğim?
|
Söz konusu mesajları, gıyabınızda değil, forumla ilgili, sizin de dahil olduğunuz yazışmalar arasında görmüştüm. Konuya dahil olmadığımdan, sizin hatırlamanız benden kolay olmalıydı. Hakkımda, ne düşünerek yazdığınızı tahmin edebildiğim bu tuhaf cümleleri, tanıdığım kadarıyla sizden duymak istemezdim.
Yaklaşık 125.000 üyesi olan bir forumda yazışanlar, yazdıklarının özel kalmayacağının farkındadırlar.Tek bir kişiyle yazışsalarda, asla yalnız ikimiz aramızda özel yazışıyoruz diyemezler.
Mesajlarında gerçek adını da yazan bir kullanıcı dışında, kimseye gerçek adıyla hitap etmedim. Kullanıcı adımdan dolayı da bana gerçek adımla hitap ediliyor. Bu nedenle, mesajınızı '‘Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla'' olarak yorumluyor, kendi açımdan konuyu kapatıyorum.
|
Neden o bölümden alındığınızı anlayamadım.
Görebildiğim kadarıyla karşısındakinin gerçek adını kullanmak bazı üyeler arasında yaygın. Bunlar birbirlerini tanıyor ama bilmeyer için kim kimdir bilmek mümkün değil...
Alıntı:
Konuya dahil olmadığımdan, sizin hatırlamanız benden kolay olmalıydı.
|
Konusuna gelince
Güzin Çakar
malina
Benim hatırlamamam daha mantıklı...
Konunun tabii ki sizin gerçek adınızı kullanmanızla hiç ilgisi yok. Size kullanıyorsunuz da demedim. Aslında kimseden söz etmedim, genele söylüyorum. Güler'e, Güler Abla denmesi, Güzin Çakar'a Güzin Abla denmesi anlaşılabilir bir durum ama Cymbelina'ya Ayşe Abla denirse adı gerçekten Ayşe bile olsa anlamayız.
Bu kadar belirgin bir sorun için bu kadar yazmak zorunda kaldığıma inanamıyorum