![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Son olarak da genel fotoğraf isteyenler için etrafı biraz toparladım, toprak ve kompost çuvallarını dolaba kaldırdım, boşalan saksıları kaldırdım, saksıları düzenledim. Ama henüz balkonu yıkayamadım, yerler toprak içinde, o kadarını affedin. ![]() Bitki işleri düzene girdi gibi, artık dekoratif konularla ilgileneceğim. Etrafı yıkayıp temizleyince minderleri çıkaracağım. Fenerler ve birkaç ufak detay daha var aklımda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renkli köşe. ![]() Ama buradaki saksılar çok birbirine girdi. Muzun altına daha yüksek bir yükseltici koyup ferforje olanı da brugmansia'nın altına almak istiyorum. Saksıların hepsi aynı yükseklikte olmasındansa öyle daha güzel olacak gibi. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan, İşte bu dedirtiyorsun yine. Öylesine şık ve keyifli hale gelmiş ki bu balkon, eminim günün tüm yorgunluğunu atabilecek bir alan olmuştur sana. Keyfini çıkarabileceğin günlerin bol olmasını diliyorum... (Bu arada hala "bizim seralar niye bu kadar az çeşide sahip?" diye kıskanmadan da edemiyorum ) |
|
|
|
![]() |
|
|