![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba sevgili gilan, uzun süredir vakitsizlikten balkonunuzu gezemiyordum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler alperfect ve Sudenur. ![]() Bu hafta yeni işime başladım. Bütün hafta eğitimle geçiyor. Şimdilik gayet memnunum. ![]() Tabii buralar Seattle çevresi kadar yeşil değil ama buranın da başka bir güzelliği var. Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili gilaan gittin mi yeni yerine? Hmm 'Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak' demişsin. Yani bahçeli bir evde değilsin? Ne yapalım; olsun... Herşey gönlünce diyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Henüz ev tutmadım. Önce Türkiye'ye geleceğim, ardından da şirketin geçici süreyle verdiği evde kalacağım. Ev tutmam Aralık ayını bulacak. Balkon dedim çünkü bahçeli ev işi burada gerçekten zor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sanırım yalnız kalıyorsunuz gilan bahceli ev yerine kücük bir kat daha uygun olur sonucda mülkiyetini almak gibi bir niyet yok . tutacagınız evin güneş alışını konturol edip tutun derim balkon genişmi kac saksı doldurabilirim ![]() Yeni ev yeni bir iş ,yeni bir balkon sayfası lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan, Yeni işiniz hayırlı olsun. Size üstün başarılar temenni ediyorum. Yeni işinizde sağlık içinde mutlu, huzurlu, bol kazançlı günler geçirmenizi temenni ederim. Yeni bir eve sahip olduğunuzda, bahçe veya balkonunuzda yaratacağınız güzellikleri, paylaşımları şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Hayırlı olsun ![]() O çevreyi ne zaman görebileceğiz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar ![]() Yeni işime başladım ve ilk haftamı tamamladım. ![]() ![]() Şu an Türkiye'de izindeyim. Bir senedir tatil yapmadığım için iki iş arasında tatil yapmak istiyordum ama çalışma vizemin koşulları gereği iki işim arasında boşluk kalamıyordu. Onlar da "Gel işe başla, bir hafta çalış, sonra ücretsiz izin verelim" dediler. Böylece sorun çözülmüş oldu. ![]() Ne zamandır foruma eklemek isteyip de zaman bulamadığım konular ve fotoğraflar birikmişti. Bu tatil o açıdan da faydalı olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şimdilik sadece bir iki fotoğraf çekebildim sevgili nurcanaybay. ![]() ![]() Aslında daha hala Seattle çevresinden paylaşmak istediğim fotoğraflar da var. En iyisi ben şu fotoğraflarımı bir düzenleyeyim... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili tturt. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni işiniz hayırlı olsun. Başarılarınızı görmek isteriz. Şu konu ve fotoğraf işleri de aklımızı başımızdan almadan, alıştıra alıştıra yükleyin lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
Hayırlı olsun. Bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Yeni işiniz hayırlı olsun allahım utandırmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Ben hayata hep yeniden başladıgım icin sıkılacagımı zannetmiyorum bir cicegin ömrü 6 ayı gecmez ![]() Hoş geldiniz tatilin tadını cıkarın . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili GİLAN merhaba; bugün karışık renkli hercai menekşe tohumu aldım; zira lalelere yetiştirmek istiyorum... Başarabilmem için yardım lütfen!.. Bu arada yeni farkettim bir de gilan bahçe var imiş!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Artık geç oldu, yarın gece inşallah daha sağlam bir kafa ile gezmekte fayda var diyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağ ol Zenfree. ![]() Sevgili Charlaux, hepsini topla gel derken sen benim balkonu unuttun galiba. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Merhaba , sesiniz çıkmıyor , umarım herşey yolundadır. Yeni bir iş , yeni bir şehir .....gözlemlerinizi merakla bekleyenlerdenim. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Yeni işiniz hayırlı olsun Sayın Gilan balkonunuzu gezdim gezdim bitiremedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Nerelerdesiniz sevgili gilan? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
İlginiz, merakınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz çok çok sağ olun. ![]() Yeni ev, yerleşme çalışmaları, yeni işe alışmalar derken günler yoğun geçiyor. Ama keyfim yerinde, işimden de yeni şehrimden de oldukça memnunum. ![]() Şimdiden çevrede pek çok sera da belirledim. Bahar gelse de yine beraberce gezmeye başlasak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Bahara kadar beklemessiniz sanırım gilan hanım ufaktan ufaktan gezmelerinizi resimleseniz ![]() Herşey gönlünüzce olsun . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|