![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
İxiada çok güzelmiş gerçekten. İxia mı, İxiada mı? Bende İxia var. Ama çiçekleri buna tıpatıp benzemiyor. Sanki daha küçüktü gibime geliyor. Soğanlarını mayıs başında diktiğimden midir nedir? Benimkiler haziran sonlarında çiçeklenmişlerdi ![]() ![]() ![]() Naşi armudu nazsız bir meyve. Göreceksiniz kesinlikle meyve tutacaktır. Çok ta farklı ve güzel bir tadı var. Beğeneceğinizi umuyorum. Üç sene önceye kadar şebboylarım vardı. Ama yok oldular. Sonbaharda belli yerlere tohum sepeledim. İnşallah çıkarlar. Gözünü seveyim Akdeniz'in. Baksanıza Pasiflora bile çiçeklenmiş. Sağlık ve mutluluk içinde, güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda çimlenen tohumlar. Neler yok ki içinde. Tohum takas etkinliğinden aldığım beyaz patlıcanlar, yeşil patlıcan, turuncu patlıcan, topan patlıcan, Muğla yatağan uzun patlıcan, çeri domatesler, beyaz domates, sarı salkım çeri, ampül domates, siyah kırım domatesi, pembe domates, red robin domates. ...., veee çeşit çeşit biber. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzeller çoook uzaklardan, İzmit'ten geldi. Arkadaşımın ellerine sağlık. Öyle yürekten göndermiş ki, gönderdiği tohumların hepsi hiç sorun çıkarmadan çimlendi. Çoook teşekkür ederim. ![]() Hüsnüyusuf, gazanya ve delhialar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |