![]() |
|
|
|
#396 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2007
|
Tebrik ederim Sayın Almira. Balkonda bu kadar çiçeği yetiştirmek büyük başarı. Belli ki hepsine çok özen göstermişsiniz. Selamlar.. |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Çok gülzel. Ördekleriniz çok tatlı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Adneser; ziyaretiniz için çok teşekkürler. Kış sendromu yaşıyoruz. Bahçe ve balkonda herşey yolunda. Ama bu dönem henüz tam anlamı ile çiçeklenen yok. Şubat'a az kaldı. Yakında yeni yetişenler ve çiçek açanlarla yeniden renklenir sayfamız. |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın h doğan. Doğrusu bu aralar pek bitkilerle uğraşamıyorum. Mart'ta beni büyük bir sınav bekliyor. Onun hazırlığı ve bu yıl birinci sınıfa başlayan küçük kızımın eğitim çalışmaları hayli zaman alıyor. Arada bir kahvemi alıp soluklanmak için balkona çıkıp seyredebiliyorum sadece. Yine de Şubat'ta ekilmesi gereken pek çok tohum ekilecek. Ben delimiyim yoksa?![]() |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkilerden vazgeçmek mi? Mümkün mü? Ben tam tersi işi hobi boyutundan akademik boyuta taşımaya karar verdim. 43 yaşımdayım, birisi lise 2. sınıf diğeri ilköğretim 1. sınıf iki kız çocuk annesiyim. Bu yıl yeniden ( liseden mezun olalı 25 yıl oldu) üniverste sınavına girmeye karar verdim. Hedefim ziraat teknikerliği. Bahçe tarımı bölümü tam bana göre.![]() |
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Maşallah herşey o kadar güzel ki,sayfanızda gezip durdum. Kenger,su sümbülü,melek boruları,ördeklerin havuzu ve kızınız her resim karesi birbirinden güzel. Balkondan ziyade sanki bahçe sayfasında olmalısınız gibi geldi ![]() |
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın almira Hedefinize ulaşmanızı dilerim, yolunuz ve zihniniz açık, engeller yok olsun. |
|
|
|
|
|
|
#412 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hanndan; çok teşekkür ederim. Bahçe bize biraz uzak. 55 km mesafede. Bahçe işleri daha çok bahar ve yaz mevsiminde oluyor. Biz de hafta sonları gidebiliyoruz. Balkondakiler her zaman benimle o yüzden balkon sayfası açmayı tercih ettim. ![]() |
|
|
|
|
|
#414 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgılı Almıra..
Balkonunuzu keyıfle gezdım..Hele sellukanıza bayıldım...Baharda cıceklerınızın devamını görmek isteriz... Bol guneslı cıceklı gunler..... |
|
|
|
|
|
#415 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın almira Nihayet bir kaktüs sayfası açtım sıra çiçeklerde beklerim. http://http://www.agaclar.net/forum/...leri/29969.htm |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Almira hanım, balkon ve bahçenizi keyifle gezdim dolaştım. "Beğen" butonuna basmayı dahi unutturacak güzellikler gördüm. "Meleklerin Borusu" cennetiymiş te haberim yokmuş bu sayfa.. Elinize emeğinize sağlık, şu soğuk kış gecesi içimi ısıttı bitkileriniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Almira hanım bahçenizi hayranlıkla geziyorum ve hayretler içinde çiçeklerinize bakıyorum. Maşşallah size ve güzellerinize. (Resmi alamıyoruz heralde) sayfa 7 de İsmini bulamadığınız tür sanırım Salvia microstegia.Ben bahçenizi gezmeye devam etmek istiyorum izninizle Düzenleyen ilkazra : 31-01-2013 saat 10:40 Neden: Resmin sayfasını belirtmek için |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Sn almira hepsi çok güzel maşallah ellerinize sağlık Esen kalın |
|