![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=alacakaranlik;1001788]Bir ziyaretiniz sırasında bir bakmışsınız bir milli bitkiniz olmuş ![]() çok teşekkür ederim alakanıza inşallah çok seviyordum millimi ama yapacak birşey yok. ıletişim bılgıleınızı msj olarak yazarsanız sevinirim. Haber vermeden gelmek istemem telinizide yazın lutfen sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
SN.alacakaranlık, tarımla ilgili iş yeri olan bir dostumun iş yerine gittim, saksılarda oluşan küçük minicik böcekler vardı ve bu minicik böcekler toprağın içinden büyüyüncede küçük siyah sineklere dönüşüyorlardı ve bu saksının altından toprağın içinden geliyo küçük sinekler oluşunca saksının üstünden toprağın aralarından sulayınca uçuşuyorlar, bunu anlattım bana bir ilaç verdi bunu çiçeklerime kullanmamda bir sakınca varmıdır acaba?ilacın adı (AGROTRADE DDVP 50 EC) bunu 1lt. suya 1 tatlı kaşığı koyup topraklara verebileceğimi söyledi ama ne kadar doğru sizden bilgi rica edicem mümkünse?Şimdiden teşekkür ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülşen, ilacı dozajında kullandığınız sürece sıkıntı olmaz. İnsektisit olduğu için fazla doz aşımı bitkinizi oldürebilir, dikkatli olmalısınız. Topraktaki sinek oluşumları fazla nemden dolayıda kaynaklı olabiliyor. Bu üst nemi kurutup bir kaç sefer topragı karıştırırsanız bu sorundan ilaçsız kurtulma imkanınızda olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülşen, kimyasallar genelde 15 günde bir verilir. İster su ile verin isterseniz toprak üzerine serpiştirin. Her sulamanızda gübreniz eriyerek inecektir kök bölgesine. Her iki yoluda kullanabilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Hepsi birbirinden harika... Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için sağol. Ayrıca gitgide bu güzelliklerin artarak devam etmesini dilerim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Ellerine sağlık arkadaşım en kısa zamanda geleceğim ama inanki sıcaklardan hoşlanmıyorum nolur bana milli ayır bir taane bedeli neyse karşılarım sevgi ve saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim o zaman alamam asla ben onu. ziyaretinize geleceğim mutlaka. Ben elinizde fazla bulunduğunu düşünmüştüm. Başka bir şekilde ben bulurum çok teşekkür ederim kardeşim. sevgiyle kal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |