View Single Post
Eski 29-07-2012, 19:35   #249
GÜLSEN_
Ağaç Dostu
 
GÜLSEN_'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-03-2011
Şehir: GAZİANTEP
Mesajlar: 1,295
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alacakaranlik Mesajı Göster
Sayın Gülşen, ilacı dozajında kullandığınız sürece sıkıntı olmaz. İnsektisit olduğu için fazla doz aşımı bitkinizi oldürebilir, dikkatli olmalısınız.
Topraktaki sinek oluşumları fazla nemden dolayıda kaynaklı olabiliyor. Bu üst nemi kurutup bir kaç sefer topragı karıştırırsanız bu sorundan ilaçsız kurtulma imkanınızda olabilir.
çok teşekkürler sn.alacakaranlık arkadaşım bir sorum daha olucak, tarımcı dostumuz bana çiçeklerine besin vereyim diye nil yeşili toz şekere benzeyen bir gübre verdi (dengeli gübreymiş)1çay kaşığını yarım çaybardağı suda eritip çiçeklerine verebilirsin ama kaç gün arayla vereceğimi söylemedi. Ben çiçeklerimi riske atamadım size sormadan bir şey vermek istemedim.Umarım sorularımla sizi rahatsız etmiyorumdur tekrar teşekkürlerAyrıca ben bu lisilere bayıldım bunlar tohumdanmı üretiliyor sn.alacakaranlık?

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön