agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7776Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-05-2014, 22:31   #661
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Bu yılki sürprizim gelincik oldu; Nasıl oldu da geldi bilmiyorum ama çok mutlu oldum, beyaz gelinciği ilk kez görüyorum kırmızının da bu kadar büyüğünü ...

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2014, 22:37   #662
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Sizin terasa güzel bir acer palmatum yakışır bence
Aksa fidanlığına uğramıyor musunuz hiç?

YeniGine beğendi.
alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2014, 22:52   #663
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Sardunyalar beni sevmeye başladı galiba, yaşatamadığım bitkiler arasındaydı nihayet bana gülmeye başladılar. Bunu kendisiyle gurur duyduğum genç arkadaşımız sevgili tömürcek'in değerli tavsiyelerine borçluyum...

Eklenen Resimler

Eski 04-05-2014, 23:33   #664
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili berçin merhaba, yaşgünü toplantısından sonra sanırım ilk kez görüyorum seni. En son ağaçlar.net'in yaş günü toplantısında görmüş idim seni. Çok da sevindim, çok da duygulandım.
Sevgili berçin amarallislerin maşallah harika açmışlar, çok güzeller... Dün Sayın alys'dan bana da amarallis kargosu geldi ve hemen diktim, heyecan ve merakla bekliyorum çiçeklerini görebilirim inşallah.
Gelinciğe gelince gönlü güzel berçin senin terasında beyazı da olur, büyüğü de olur elbet, hiç şaşırmadım.
Sardunyalarına maşallah, seni sevmeye başlamışlar böyle olmuşlar kimbilir tam sevince nasıl olacaklar; onu da merak ederim.
Ellerine, gönlüne sağlık...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2014, 23:59   #665
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alibaba Mesajı Göster
Sizin terasa güzel bir acer palmatum yakışır bence
Aksa fidanlığına uğramıyor musunuz hiç?
Öneriniz için teşekkür ederim Akça ağaç yaprak rengi ve genel formuyla tek başına güzel bir ağaç türü, ancak terasta saksıda nasıl olur bilemiyorum. Aksa fidanlık Samsun,'da mı?

2

alibaba beğendi.
Eski 05-05-2014, 00:11   #666
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Olur elbette, eşim iş için iki haftada bir neredeyse Ankara'da ben çocuklar yüzünden gelemiyorum, birde hemen ertesi gün döndüğü için değmeyeceğini düşünüp gelmiyorum. Bu yaz inşallah peşine takılıp geleceğim...

Okulun kapanmasına az kaldı Berçin hanım, Ramazan'dan evvel gelebilseniz ne iyi olur, çaylar içer sohbetler ederiz keyifli keyifli..

Rengarenk Amarylisleriniz harika açmışlar, bir kaç uzak fotoğraf ekleyebilirsiniz? Küpelileriniz ne alem de?

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2014, 07:40   #667
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili berçin bu ne güzel amarylis maşallah kat kat açmış. nerden aldın? harikalar hiç böyle katlısını görmedim.bende kırmızı bildiğimiz amarylis var. iki yıldır açtıramıyorum.sebebini bilmiyorum.yeni yeni yapralkarını çıkartıyor.çiçeğini ne zaman açar bilmiyorum.ellerine sağlık canım hepsi çok güzel.sevgiler.....

berçin beğendi.
münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2014, 11:07   #668
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Evet, Samsun'da diye biliyorum.. Uygun fiyatlarla acer bulunabilen fidanlıklardan diye yazılmıştı forumda..
Japon akçaağaçlarının çoğu türü saksıda yetiştirme için çok uygun..

Alıntı:
Öneriniz için teşekkür ederim Akça ağaç yaprak rengi ve genel formuyla tek başına güzel bir ağaç türü, ancak terasta saksıda nasıl olur bilemiyorum. Aksa fidanlık Samsun,'da mı?

2

berçin ve loveforlife beğendi.
alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2014, 23:15   #669
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

[QUOTE=YeniGine;1279621]Sevgili berçin merhaba, yaşgünü toplantısından sonra sanırım ilk kez görüyorum seni. En son ağaçlar.net'in yaş günü toplantısında görmüş idim seni. Çok da sevindim, çok da duygulandım.
Sevgili berçin amarallislerin maşallah harika açmışlar, çok güzeller... Dün Sayın alys'dan bana da amarallis kargosu geldi ve hemen diktim, heyecan ve merakla bekliyorum çiçeklerini görebilirim inşallah.
Gelinciğe gelince gönlü güzel berçin senin terasında beyazı da olur, büyüğü de olur elbet, hiç şaşırmadım.
Sardunyalarına maşallah, seni sevmeye başlamışlar böyle olmuşlar kimbilir tam sevince nasıl olacaklar; onu da merak ederim.
Ellerine, gönlüne sağlık...[/QUOTE

Maalesef aksilikler ve benim beceriksizliğim yüzünden böyle oldu, bilen arkadaşlar biliyor da bilmeyenlere anlatıp rezil olmayayım. Evet çok güzel bir gündü ama inan sevgili YeniGine zaman nasıl geçti anlamadım, seninde orada olmanı çok isterdim, bambaşka çok özel bir gündü...
Sevgili alys'ten aldığınız her bitki mutlaka çiçek açar, bana gönderdiği hediyelerin arasında kendi üretimi yavru bir amarylis göndermişti, o bile iki çiçek sapı verdi görünce kendisi bile inanamayacak.

Yine güzel sözlerinle beni utandırıyorsun, umarım birgün karşılaşıp seninle de kucaklşırız sevgili YeniGine. Sevgi ve selamlar.

Eski 05-05-2014, 23:43   #670
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili berçin tabi ki yine de sen bilirsin deyip; öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Sonra ne olduğunu merak ettim ve ağaçlar.nette kimse kimseye rezil olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yanlış birşey yaptığım zaman 'Aramızda kalsın' der ve anlatmaya başlarım.

Umarım inşallah birgün karşılaşırız ve kucaklaşırız sevgili berçin.

berçin beğendi.
Eski 06-05-2014, 00:02   #671
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Okulun kapanmasına az kaldı Berçin hanım, Ramazan'dan evvel gelebilseniz ne iyi olur, çaylar içer sohbetler ederiz keyifli keyifli..

Rengarenk Amarylisleriniz harika açmışlar, bir kaç uzak fotoğraf ekleyebilirsiniz? Küpelileriniz ne alem de?
İnşallah Sudenur, bende çok isterim seninle keyifli sohbetler yapmayı, güzel bahçeni görmeyi.

Uzak çekimlerde var ama yorgunluktan dün gece düştüm, bu gece de farklı olmayacak gibi Sergi hazırlıkları çok yorucu geçiyor, bu ayın 18-26 arasını geçince kuş gibi rahatlayacağım.

Eski 06-05-2014, 06:05   #672
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Sevgili arkadaşım, uzun süreli bekleyişten sonra nihayet yeni paylaşımlarıyla dönmüş. Hem de ne dönüş! Amaryllislerin muhteşem gerçekten de. Sevgili Alys'i bulduk, yakasından düşmeyeceğiz gibi görünüyor.

Paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım...

alys, berçin ve YeniGine beğendi.
loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2014, 08:41   #673
Ağaç Dostu

ngr33's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2013
sayfanız şenlenmiş yaşasııın
özlemişim..

berçin ve YeniGine beğendi.
ngr33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2014, 21:33   #674
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

[QUOTE=münevver48;1279675]sevgili berçin bu ne güzel amarylis maşallah kat kat açmış. nerden aldın? harikalar hiç böyle katlısını görmedim.bende kırmızı bildiğimiz amarylis var. iki yıldır açtıramıyorum.sebebini bilmiyorum.yeni yeni yapralkarını çıkartıyor.çiçeğini ne zaman açar bilmiyorum.ellerine sağlık canım hepsi çok güzel.sevgiler.....[/QUOT

Teşekkür ederim sevgili münevver48 amarylis deyince artık tek adres sevgili alys, amarylis ile ilgili en iyi bilgileri de ondan alabilirsiniz... Sevgiler.

Eski 06-05-2014, 21:46   #675
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili berçin tabi ki yine de sen bilirsin deyip; öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Sonra ne olduğunu merak ettim ve ağaçlar.nette kimse kimseye rezil olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yanlış birşey yaptığım zaman 'Aramızda kalsın' der ve anlatmaya başlarım.

Umarım inşallah birgün karşılaşırız ve kucaklaşırız sevgili berçin.
Elbette sevgili YeniGinem bu kadar deliyiz neticede (bizi bilmeyenlerin tanımı)aramızda birbirimizi anlarız. Ama benim hatam basit bir teknolojik hata, şöyle diyeyim yaklaşık bir aya yakın foruma giremememin sebebidir...

YeniGine beğendi.
Eski 06-05-2014, 21:59   #676
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili arkadaşım, uzun süreli bekleyişten sonra nihayet yeni paylaşımlarıyla dönmüş. Hem de ne dönüş! Amaryllislerin muhteşem gerçekten de. Sevgili Alys'i bulduk, yakasından düşmeyeceğiz gibi görünüyor.

Paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım...
Canım arkadaşım biliyorsun koşuşturmam bu aralar çok, çocukları okula gönderip peşlerinden ben çıkıyorum, eve de geç dönünce hiç birşey yetişmiyor. Bu akşam bir iki resim paylaşmaya çalışacağım inşallah.

Ve haklısın sevgili alys'i bulduk bırakmak yok. Bu yaz depoyu basacağız inşallah.

Eski 06-05-2014, 22:35   #677
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Terasın estetik güzelliği yok ama temiz ve düzenli olması için gayret ediyorum. Terastan bir-iki genel görünüm...

Eklenen Resimler

Eski 06-05-2014, 22:41   #678
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Genel görünümlerden bir kaç kare daha...

Eklenen Resimler

Eski 06-05-2014, 23:00   #679
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Çocukların eski kütüphanesi yan yatırılıp bu şekilde değerlendirildi. Elimde kalan yaşatabildiğim lilyumlar ortada kaldı ama en kısa sürede yerlerini bulacaklar...

Eklenen Resimler

Eski 06-05-2014, 23:10   #680
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili berçin maşallah ne kadar çok saksın varmış. Böyle genel görünüm fotoğrafı çekmemiştin. Çok iyi yapmışsın tüm güzeller bir arada maşallah maşallah!.. Valla harikalar, ellerine, emeklerine sağlık...
Ah imkânım olsaaa ben de böyle yapabilsem ama valla bina görevlisi istifasını veriverir...
Mecburiyetten benim saksılarım hep başka bir yerlerdeler.
Tekrar baktım şöylee aşşağıdan yukarıya maşallah çok da estetik duruyor saksıların.

Eski 07-05-2014, 00:18   #681
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili berçin maşallah ne kadar çok saksın varmış. Böyle genel görünüm fotoğrafı çekmemiştin. Çok iyi yapmışsın tüm güzeller bir arada maşallah maşallah!.. Valla harikalar, ellerine, emeklerine sağlık...
Ah imkânım olsaaa ben de böyle yapabilsem ama valla bina görevlisi istifasını veriverir...
Mecburiyetten benim saksılarım hep başka bir yerlerdeler.
Tekrar baktım şöylee aşşağıdan yukarıya maşallah çok da estetik duruyor saksıların.
Yok sevgili YeniGine mesajını okuyunca bende geri dönüp baktım da estetikten ziyade satılığa çıkmış sıralı saksılar gibi göründü gözüme. Belki bu yıl terastan bahçeye transfer olabilirim, dualarını esirgeme. İnşallah seninde gönlünde yatan gerçek olsun. Bina görevlisini de pek umursama bence, bizim bina görevlimiz benden bilgi alır oldu(kesilen kestane ağacına da çok üzüldü bu arada). Sizin görevli de neticeyi görecek ve sana destek olacaktır. Sevgi ve selamlar...

Eski 07-05-2014, 00:44   #682
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Güzel bir haber, terastan bahçeye transfer. Haydi inşallah rastgelsin, gönlüne göre olsun. Bir anda senin bahçen geliverdi gözümün önüne. Harika!..

Eski 07-05-2014, 08:01   #683
Ağaç Dostu

Seabert74's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Alıntı:
Belki bu yıl terastan bahçeye transfer olabilirim, dualarını esirgeme. Sevgi ve selamlar...
İnşallah gönlüne göre olur Sevgili Berçin.. Hayırlısıyla..

Seabert74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 08:50   #684
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 01-08-2013
Sn.berçin,manzara o kadar süper ki; orada yetişemeyecek çiçek bence hata eder,ellerinize sağlık.

resimsel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 09:09   #685
Ağaç Dostu

habiş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2013
Sevgili berçin ne zamandır gözlüyordum yeni fotoları nihayet terastaki saklı bahçeni yeniden gösterdin düzen itina hepsi çok güzel ama en güzeli de şu genel görünüm bir harika Maşşallah ecveria değilmi o sukulentler.. çok güzeller yaa Maşallah dönüp dönüp baktım resimlere ellerine emeklerine sağlık Allah gönlündeki bahçeyi nasip etsin İnşallah..

habiş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 10:52   #686
Ağaç Dostu

yağmur's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2013
Buraya teras demek haksızlık, çatı bahçesi denebilir bence.

yağmur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 14:26   #687
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 25-09-2011
Sevgili berçin;

Eşimle terasınızı gezdik. Son derece temiz ve düzenli. Eşimin en çok beğendiği terasınızın deniz manzaralı oluşu. Hayran kaldı. O terasta ne güzel kahve içilir diyor. Ayrıca; hiç menekşe görememiş. Berçin Hanımı menekşesiz bırakmıyalım, yer ayırsın diyor. Selamlar...

alys Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 15:35   #688
Ağaç Dostu

perimar's Avatar

Giriş Tarihi: 24-04-2012
Sevgili Şehirdaşım ; Terasın ve çiçeklerin bu senede harika... bahçede kimbilir neler yaparsın...

perimar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 16:19   #689
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Ellerinize sağlık müthiş bir koleksiyon yapmışsınız terasınızda. İyi günlerde keyfini sürersiniz inşallah.

h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2014, 22:06   #690
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Sevgili YeniGine, seabert, resimsel, habiş ve sevgili yağmur güzel dilekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Sevgili habiş evet onlar ecveria ve türevleri... Bahçe özlemimi bu şekilde bastırıyorum bende sevgili yağmur, inşallah herkesin kalbinde yatan istekler gerçek olur...

Etiketler
teras bahçeciliği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025