![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın bettyycim; Ne diyeyim bilemiyorum. Vakitsizlikten balkon-teras sayfalarına bakmam zor oluyordu. Bugün fırsatını bulmuşken sizin bahçe sayfanıza bakmak istedim. Halimi görmelisiniz. Güzellikleri gördükçe of of aman Allahım" dedim refleskle. Sonra da halimi bir gören olsa diye düşündüm kendimce. ![]() Mor laleye, sarı-kırmızı lalelere, hele çiğdemlere hayran kaldım. Açelyalara da ayrı bayıldım. Gerçekten bravo. Demek ki mekan değil, onları yetiştiren önemli. Çiçeklerle aranızdaki sevgiyle sizi bahçede düşünemiyorum bile. Bundan sonra daha çok, güzelliklerinizi takip etmeye çalışacağım. Gerçekten çok beğendim. Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Dudi, nuribulduk, sevim4 ve Uzaylı arkadaşım bende sabah akşam balkonumu ziyaret edip gözlerine bakıyorum ah bir bahçem olsa diye hayıflanıp duruyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili bettyycim küpeler, iris çiçegi çok güzel maşallah açelya için özel birşey uyguluyormusun maşallah coşmuş..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, burakalkan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
bahçeniz hayırlı olsun.anladığım kadarıyla balkonunuzu bir cennete çevirdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçekler çok çok güzel olmuşlar, benim asla bakmayı beceremediğim açelyalarınıza bakarken içim açıldı. Açelyalarımı hep kuruttum, şimdi seralarda gördüğüm zaman sadece ne güzeller ama ben almayayım öldürürüm diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Bettycim,balkonunuzda harikalar yaratıyorsunuz.yok yok maşallah.emeklerinize sağlık.açelyalarınız ve küpeli sizi çok seviyor besbelli.fotoğraflarınız ile bizi şımarttığınız için de ayrıca teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Balkonlarınızda bahçelerinizde küpelileri hayranlıkla izliyorum..Almaya elim varmıyor geçen sene hepsini beyaz böceklere kurban verdim bu sene hızlı sardunyacı oldum.. Hepside çok güzeller betycim güle güle sağlıkla büyüsünler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2010
|
Sayın bettyycim; çiçeklerinizi büyük bir hayranlıkla gezdim.Benim de 4 sene önce memleketimde(Kocaeli) aynı şekilde balkonum vardı =) Beni eskilere döndürdünüz.Kırıkkale'ye taşınınca kına çiçekleri hariç tüm çiçeklerimi kaybettim =( burada da çiçek edinmeye çalışıyorum.Yazın yazlığa gideceğim için ne yapacağımı bilmiyorum.Çiçeklerim susuz kalıcak.Emeğinize ve yüreğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın bettyycim; Hepsi çok çok güzel. Şekerin yeni çiçeklerini görebilirmiyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar balkonuma hepiniz hoşgeldiniz beni çok mutlu ettiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
sevgili bettyycim, açelyalar ve küpe çiçeğiniz harika görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Bettyycim,balkonunuza misafir oldum,sümbül kokuları içinde gezindim,harikaydı.Bütün çiçekleriniz gibi o küpeler nasıl o kadar sıhhatli ,hayran oldum,maşallah ,güle güle büyütün ,renkli baharlar dileğiyle efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
bettyyçim açelyanız bu mevsimde çok güzel açmış özel birşeymi yapıyorsunuz benim açelyam kışın bolbol açtı ama bir aydır çiçk yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sadece 15 günde bir NPK'sı 8,12,24 besin veriyorum, tabağında hep su bırakıyorum o kadar, bir de sadece 2 saat sabah güneşi alacağı bir yerde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
açelya sayfasında okumuştum çiçekli iken besin vermeyin diyorlardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Küpe çiçeğiniz, açelya, sardunya hepsi çok güzeller ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-04-2011
|
Valla ben burdan bittim. Komşularınızın halini düşünemiyorum.Hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Bugüm öğlen arası eve kaçıp makinayı aldım elime ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2011
|
sevgili bettycim balkonun komşu çatlatan cinsinden tam ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettycim küpeliler harika görünüyor ilk resimdeki çiçek nedir acaba eline yüregine saglık maşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Kusura bakmayın Sevgili Periş, uzun bir aradan sonra yeniden buraklardayım, ilk resimdeki çiçek Açelya'dır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bettyycim, Balkonunuzda sevdiklerinizle çay yudumlamak ne harika oluyordur herhalde. Eminim ki, tüm yorgunluğunuz ve stres bir anda uçup gidiyordur. Sariefe haksız değil mesajında. 'İki bahçem olsa birisini bettyycim'e verirdim'' Kolay gelsin. Bu güzellikler için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Cumhur abi, sizleri de beklerim balkonuma çay yudumlamaya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|