![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Estağfurullah Türkan hanım, bende tesadüfen bulmuştum bu sakızı 3 senedir benimle bir kaç evde olması fena olmaz kışın korumakta zorlanıyorum, birbirimizden alırız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Çok teşekkür ederim. Benden istediğiniz olursa seve seve paylaşırım sevgili bettyycim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bettyycim balkonunuzu baştan sona gezdim.Bitkilerinizin çeşitliğine ve güzelliğine hayran olmakla birlikte bu bitkilerin yerleştirilmesindeki güzellik ayrıca tebrike şayan. Daha çok soğanlı bitkiler ve ronunculusun açtığı çiçek ve her yerde bulunmayan hosta yapraklarının güzelliğine doyulmuyor.Ellerinize sağlık.Balkonunuzda sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim.Selamlar Düzenleyen yener.T : 30-05-2011 saat 12:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2011
|
Çiçeğin güzelliğine hayran kaldım.Ne kadar tatlı bir çiçek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Yeni Üye
|
Sevgili bettyycim,bu çiçeğin ne kadar güzel.Etrafa sevgi ve şefkat saçıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Yeni Üye
|
O kadar tatlı bir renkli çiçek ki.Dikenleri çok ama güzel.O çiçeğin bir dikeni de ben olsam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kaplan zambağı hangi çiçeğim olduğunu çok anlayamadım ve açıkçası bu sayfalarda hiç dikenli bir çiçek yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili bettyycim balkonunuzu baştan gezdim,herşey çok güzel ve çok renkli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Yeni Üye
|
Sevgili Bettyycim,çiçeklerinizin hepsi güzel ama aralarında Cilivia dediğiniz turuncu renkli çiçek harikulade. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Mustafa abicim, hergün dualar ediyorum para bulayım diye, kendim için birşey istiyorsam namerdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili Bettyycim , balkonun harika görünüyor, emeklerine sağlık. Renk renk görsel şölen gibi balkonunu keyifle dolaştım. Buradaki balkon ve teraslarda hep bir çiçek kalıyor hafızamda. Sizinde küpeliler yer alacak sanırım.Nasıl güzel küpeliler çok muhteşem görünüyorlar. Keyfini alarak büyütün hepsini sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz balkonuma Sevgili nardane, mandalinci ve Sevgili Cumhur abi balkonumda dün ilk kez balkon keyfi yaptım sizlerinde olmasını isterdim emeklerime değdi çok keyifliydi, övgüleriniz için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Aynen öyle, dün yine rahat durmadım Yalova tarafına doğru gittim bir çok sera gezdim ama sonrada resimlemek aklıma geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
devam edelim güzellere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Hepsi çoook güzel çiçekler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Mesaj 144, 145 teki fotğraflar. Eridim, gittim. Bizim bahçe meyve bahçesi olacaktı değil mi? ![]() Galiba bana aşıladığınız bu çiçek merakından meyve ağaçları çiçeklerin istilasına uğrayacak. Yerlerini aldıklarında eminim her boşluğu da çiçekle dolduracağım. Üzerindeki meyveleri nasıl toplarız, sonra düşünürüz artık. Aman Allahııım o küpeliler ne güzel öyle salkım salkım. hele o sıklamenler. Ha gayret şu çit bitse, yandı benim eşim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Ne mutlu bana Sevgili Uzaylı bir çiçeksever daha yapıyorum, bizim binanın tamamı balkonlarını çiçeklendirmeye başladı beyleri de bana söyleniyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç ay önce Yalova' daki bazı seraları ben de gezmiştim. Ama Akdoğa' ya gitmek nasip olmamıştı. Çok istiyorum gitmeyi. Size imrendim sevgili bettyycim. Bu arada Yalova' da fiyatlar çok uygundu. Sanırım sizde eliniz boş dönmemişsinizdir. Gerçi sizde olmayan ne var ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Çok fazla almamaya çalıştım ama yine de bir iki tane aldım balkonda adım atacak yer kalmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Ooooo Tolgacığım, daha olmayan çok şey var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
[QUOTE=bettyycim;806817]devam...... Hosta da coştu. Merhaba bettyciğim balkonunuz çok güzel güle güle yetiştirin çiçeklerinizi.üstteki mesajınızda 3.resimdeki çiçeğin ismini merak ettim ben.henüz çiçeğini göremedim ama,aynısı benim bahçemdede var bu sene 2.yılı maşallah okadar büyüdüki baharda gübre dökmüştüm üzerine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfanın ilk resminin 3.den bahsediyorsanız (bilmece gibi oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
balkonunuza bayıldım..süperrr olmuşş.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sanırım bilmecenin cevabı,sayfa5,mesaj 136,3. sıradaki kırmızı çiçekli çiçeği sormuştum sevgili bettyciğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|