![]() |
|
![]() |
#811 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Serkan bey terasınız yine muhteşem, Sizin elinizde bir bereket var gibi görünüyor. İki tane keiki veren orkideniz ne zamandır sizinle acaba. Bir de nasıl bir bakım yaptınız. Ben de cesaretimi topladım aldım bir tane mor bir hafta oluyor, ama korkuyorummmmm. ![]() Mum çiçeğiniz iki tane sanırım ama farklı türler gibi mi yoksa yaprakları mı iri. Ne kadar soru sordum değil mi. Bu arada kasımpatılarınız gerçekten muhteşem. Bu sizin terasta beni geçmişe götüren çok şey var. Herşeyden önce hala buranın bir teras olduğunu kendime izah etmekte zorlanıyorum. Çocukluğumun bahçeleri, eski bereketli topraklar ne ekersen olur, hem de güzel olur.Özlem de güzel bir duygu,sağolun. Ellerinize sağlık afiyetle yiyiniz. İstanbul!da olsaydım kesin gelirdim bu arada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
geçenlerde Hürriyet'te küçükçekmece'de bir evin terasını haber yaptılar. meyve se sebze yetiiştirdiğini, çeşit çeşit ağacı ve çiçeği olduğunu yazdılar. yoksa siz miydiniz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
![]() sayın Denizardacan, ilksen öztürk çok teşekkür ederim. ilginiz alakanız beni sevindirdi. Kesinlikle burası teras ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Serkan Bey , şimdi sizin terasınız için ne yazsam yetersiz kalır. Bir kasımpatı hayranı olarak sizin kasımpatlarıyla gözlerim bayram etti. Tek kelimeyle harika , böyle açamış olması muhteşem , kıskanmadım desem yanlış olur. Ne kadar uğraştıysam başarılı olamadım , ya böceklendirdim , ya kuruttum. Ellerinize sağlık , süpersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
mum çiçeklerim galiba aynı tür biri çok eski bir komşum suda köklendirmiş getirdi 1997 den beri sudaymış. Nasıl yani 1997 den geçen seneye kadar suda mıydı, yok canım yanlış anladım. Bu sitede daha neler göreceğiz bakalım. Güle güle büyütün tüm bitkilerinizi. Bu arada o tazecik rokaları da afiyetle yiyin yani bir de balık mı dediniz yok canım daha neler ![]() Umarım bizim de böyle bağlarımız bahçelerimiz teraslarımız olur. Valla çok samimi olarak söyleyim, elbet hepimizin de isteğidir bağ bahçe ama ben gerçekten sizlerde gördükçe kendim yaşamış gibi oluyorum, çok huzur verici bir duygu, Allah tüm isteyenlere gani gani versin.Amin Bu arada benim de 5-6 sene önce bahçem varken, ben de böyleydim ne bulursam ekiyordum, ben de çok peyzajcı değilim, dağınık sevenlerdenim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim denizardacan ve nardane. Gerçekten öyle söyledi. suda bayağıda köklenmiş. salkjım saçak olmuştu. fazlada gelişememiş bir kaç dalı bana gelmeden önce bozulmuştu hemen toprakla buluşturdum. şuanda gayet sağlıklı mum çiçeklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Serkan abicigim valla orkideler super cok guzel ciceklenmisler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Ağaç Dostu
|
Herkese hayırlı günler kasımpatılara devam ediyorum. sarı kırmızılarda çok güzeller. hepsi sanki yapma çiçekler gibi duruyor. karşı apartmana gelen misafirler balkondan hayretle bakıyolar. teras deil sanki bahçe dediklerini duya biliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Ağaç Dostu
|
![]() rokalarımıda eklemeliyim tereler ve ıspanaklar. son olarakta hala çiçek açmaya devam eden patlıcanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Ağaç Dostu
|
sn.Serkan İstanbul, Kasımpatılarınız harika!!! Adeta bir Festival havası var terasınızda, şenlenmiş ortalık. Kasımpatılar (Atamıza veda çiçeğidir) emeklerinize sağlık sn.Serkan İstanbul, esenkalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Maşaallah Çiçekçi İhtiyacın Yok yani , ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı günler diliyorum ve bir kaç yapraktan çoğalttığım ve diğer menekşelrimi resimledim. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Ağaç Dostu
|
Devam ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Ağaç Dostu
|
Orkidemin yavrularını da eklemeliyim büyüyolar. kurdele ve kaktüslerimden bir kaçı, hostamda var artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Ağaç Dostu
|
( Sn. serkan_istanbul, mesaj yazmıştım ama fotoğrafları bölmesin diye sildim. Şimdi aynen yapıştırıyorum ![]() Bu kadar bitkiyi böcek istilasından nasıl koruyorsunuz hayretle ve imrenerek seyrediyorum fotoğraflarınızı. (Mutlaka açıklamışsınızdır ama ben kaçırmışım sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Ağaç Dostu
|
özel bir şey yapmıyorum. Ev yapımı ilaçlar kullanıyorum. Zirai ilaç pek kullanmadım şimdiye kadar evdekilerde zaten böcek şükür yok. Terastada arada tırtıl sıkçada yaprak biti oluyor. Arapsabunlu karışımı yapıyorum sorun yok şimdilik . Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Serkan abicim kasımpatlarına ve menekşelerine bayıldım negüzel renkleri var o kasımpatların öle ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Ağaç Dostu
|
Bugün terasımdan bir kaç kare hala çok güzel hala alımlı. Bazıları kış uykusunda bazılarıysa tüm güzelliklerini sunuyorlar bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Ağaç Dostu
|
Devam ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Ağaç Dostu
|
Malta eriğimide unutmayayım tam çekemedim ama o kadar çok çiçek varki bide güzel kokuyor . ıspanaklar roka maydanoz ve altınçilek budandı üzeri çiçek dolu açıkta bırakmayı düşünüyorum kış aylarında . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç kare daha. birinci resimdeki izmirden aldığım limon otu budandı tekrar sürdü dibinden. kokusu limon gibi çayda denedim limon aroması veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Ağaç Dostu
|
Herkese hayırlı sabahlar bir kaç bitkim beyaz afrika menekşem, 11 ay çiçeğim, domates sosu kış için yaptım yeni. menemen için yapılan ayrı bu makarnalarda, sabah kahvaltılarında kullanılabilir bir çeşit sos. acı. diğeride ebrulu kek akşam yapıldı . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
serkan bey ebruli kek adına yaraşır güzellikte ellerinize sağlık. nefis görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
serkan bey on parmakta onmarifet maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sayın Serkan Istanbul Terasınızda dolaştım. Çiçekleriniz çok güzel.Hayırlı uğurlu olsun. Geç saalerde olduğum için mi bilmem, kekiniz çevresinde çok dolandım. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. Düzenleyen Muallim : 28-11-2012 saat 15:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Ağaç Dostu
|
birazda salonuma yeni katılan koyu pembe orkidem ve menekşelerden bir demet. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Serkan abicim yine herşey çok güzel eline yüreğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Ağaç Dostu
|
Herkese hayırlı günler. Orkide merakım depreşti yeni iki adet orkidem daha oldu. Bunlar farklılar biri bodur cins phalaenopsis diğeri cattelia |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Maşallah Orkide' leriniz çok güzel. Güle güle büyütün ve bol bol yavru alın inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Orkideler harika Serkan istanbul güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|