sayın Denizardacan, ilksen öztürk çok teşekkür ederim. ilginiz alakanız beni sevindirdi. Kesinlikle burası teras

Orkidelerim 1 yıldır hemen hemen benimle buhaustan almıştım indirimdekiler arasından. Bakım olarak sulamasını iyice kurumadan yapmıyorum arada orkide besini veriyorum. bunun dışında aydınlık. direk güneş ışığı almıyolar. Arada yapraklarını yıkıyorum. Henüz saksı falan değiştirmedim. Terasımda kasımpatılar şuanda güzelliklerini sergiliyor. Roka ve tere, yeşil soğan yemeğede başladık annemle. Bu arada öyle aman aman peyzaj içerikli bir ters deil ben sevmiyorumda zaten. Ne ilgimi çekerse ekip dikip ya seyrediyorum ya da yiyorum. Bu arada malta eriğim de çiçekler içinde birde kokusu var ki maşallah diyeyim. sevgiler inşallah sizinkiler daha da güzel olurlar. İlksen hanım sizden gelen bitkilerimde geliştiler mor telgraf, binlerin annesi, diğer telgraf yine teşekkür ederim. haber yapılan teras benim deil . denizardacan beklerim yolunuz düşerse neden olmasın. mum çiçeklerim galiba aynı tür biri çok eski bir komşum suda köklendirmiş getirdi 1997 den beri sudaymış. diğeri bir arkadaşımın ablasından aldım hayatını kurtardım oda zavallıyı güneş görmeyen bir yere koymuştu köksüzdü ikiside tuttular. ikiside aynı boıydalar 1 metre kadar.