![]() |
|
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Bu İzmir e de herşey yakışıyor kardeş. Bir yanda kar, diğer yanda rengarenk sardunyalar. Siz kar gördünüz ama biz, bembeyaz kardan başka birşey göremez olduk yirmi gündür. Balkonuna bir kardan adam göndereyim otobüs bagajında)) Sardunyalarına maşallahhhh. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeye inip bir kaç fotoğraf çektim, gitti galiba güzelim bitkiler. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi hanımcığım sizin orada mutlaka devamı gelir, iyice tutar. Bizim ailecek devamlı baktığımız bir meteoroloji sitesi(free meteo) var, tahminleri saatlik veriyor. Bir hafta öncesinden İzmirde bugün ve sabah aatlerinden itibaren kar yağışı vermişti. Hatta bizde Devlet Meteroloji bile vermediği için, bunlar çok abarttı demiştik, fakat çıktı işte. Aklınızda bulunsun. Bahçede hangi bitkileriniz duruyor? Sakın hemen budamayın, Mine hanımın bilgisi, don vuranlar hemen budanmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, ben hava durumunu Devlet Meteoroloji'den takip ediyordum. Verdiğiniz site çok işime yarayacak. Teşekkür ederim. Bahçede donmasından korktuğum beyaz ve mor solanum, potentilla, ajuga reptans, ortanca, sıklamen, amaryllisler, göl soğanları, adını şimdi hatırlayamadığım değişik bir kaç bitkim var. Şebboyların yaprakları bile pörsümüş. Bir kaç gün önce, en düşük -14 olmuştuk. Neyse ki hava ısınacakmış. Hiç birimizin fazla zararı olmaz umarım. Budama için söylediklerinizi dikkate alacağım. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
Belgrad"tan selamlar.
Merhaba Ne guzel kar da yagmis Izmi"re.Ben kacirdim bu manzarayi Fusun.. Burada diz boyu kar var ,ama Izmir deki manzarayi goremedim.Balkonumdaki cicekleri merak ediyordum, seninkileri gorunce icime su serpildi. Umarim zarar gormemislerdir. ![]() Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
|
Hülyacığım uzaklardan bile sesinin gelmesi ne güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Jineopcuğum sardunyalar satın aldığım saksılarda 1 yıldır duruyordu, bu günlerde onları dikdörtgen daha büyük saksılara topraklarını değiştirip, renklerine göre dikiyorum. 3 çeşit ceylanı yaşlandığı için yeniden çelik alıp, köklendirmiştim, onları da asıl saksılarına geçirdim. Mavi kelebeğim saksısına maşallah sığmaz oldu, onu da rahatlattık. Bindallı istediğim gibi gelişmiyordu, onun da toprağını değiştirdim. Yani balkonda saksılarla debelenip duruyorum canım ![]() Düzenlemem bitsin öünümüzdeki hafta fotoğraflarını çeker eklerim arkadaşım ![]() Düzenleyen acemifüsun : 09-03-2012 saat 13:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Kaybettik
|
Kar görgüsüzü hoştu, gülümsettiniz füsun hanımcım. Daha önce okumuş olsaydım mesajınızı bizim bahçeden otuz, kırk santimetre yüksekliğinde kar gönderebilirdim. Doyurdu taşırdı bizi uzun kış boyunca. Sardunyalarınız kar kış dememiş, çok güzeller. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
yeni resimleri sabırsızlıkla bekleyenlerdenim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
|
Yeni fotoğrafları anca yükleyebildim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çilli muhteşem Füsun hanım'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
Geçtiğimiz yaz sonu Kalanchoeları da gençleştirmek için fideleyip, dikdörtgen saksıya diktim. Açınca pek güzel oldular ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsün hanım ellerin dert görmesin harika resimler. Sarı sardunyayıda gördük sayende. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Şekerlerinden aldık çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşımın geçen yıl hediyesi 2 kök kırmızı Bodur Sundavillia kışın yapraklarını döktü, bahar gelince onun da keyfi geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|