![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
patoslarım
patoslarımı aşağı sarkmış halde kullanmaya bayılıyorum yeni yerlerine yakın zamanda taşıdım, o yüzden tam istediğim formu yakalayamadılar. ama sarkık kullanıma çok yakışan bir bitki patoslarım olmadan olmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
callisia fragrans
her sonbahar dip yaprakları haf,ftem sararır ve kendisinden defalarca yavru dağıtmışımdır. sanırım bu sebeple de bana küs ve çiçek vermiyor. ama fotoda göründüğünden çok daha heybetli bir bitki oldu. onun da sarkık formu çok şık görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
guzmaniam beni bi türlü sevmedi. 1,5 yıl önce ayırdım, ancak bu kadar büyüdü yanında da bibercik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
kendi çeliklediğim veya tohumdan yetiştirdiğim çiçeklerin yeri başka. satınaldıklarım evde hep yabancı gibi dururken onlar çocuğum gibi... bir parmak boyunda yapraksız çelikten büyüttüğüm difenbahiam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
çilli begonyalarım
ilk foroğraftaki çilli begonya evime giren ilk çiçektir, annemin dal halde bana bulup getirdiği ilk gözağrım. şuan boyu 2 mt 10 cm. taşınırken alarm ilan etmiştim ona bişey olacak diye. ustalar sinir olmuşlardır eminim bana ![]() alttan yeni sürgünler veriyor, seneye baharda tepe budaması yaparak altları görüntü olarak zenginleştireceğim malesef bir süredir yapraklarında mantar belirtileri ortaya çıktı, sodalı su fısfısadım, ona bişey olursa çok üzülürüm. diğeri de onun yavrusu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
bahçeden yaz manzaraları
bu eve yazın taşındığım için bahçeme çok fazla bişey yapamadım. aşırı güneş alıyor ve çimler perişan. yan komşumun ben işteyken sulamaları sayesinde çimler adam oldu biraz. epitopu 40m2 bir bahçe. duvar dibine lavanta ve top şimdir diktim. şuan lavantalar çok gürleşti. yeni hallerini de en uygun zamanda eklerim. emektar mercan çiçeğim bu yılı saksıda ama dışarıda geçirecek, seneye de toprağa alınacak. ve lalegüllerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|