![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
merhaba; hangisini sormuştunuz? fotoğrafta 4 cins orkide ve bir de japon gülü mevcut ![]() sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
taşınıyorum
sanırım 2 ay içerisinde Allah'ın izniyle yeni bir eve taşınacağım. zaten bu sayfamda çok faal olamamıştım, raitingler de düşüktü ![]() son bir jübile fotoğrafları paylaşayım istedim. ondan sonra da bu sayfayı kapatıp yeni bir sayfa ile bahçemi aktarmayı planlıyorum size. inşallah. jubile fotoğraflarım. katır kadar olan ama hala çiçeklerini göstermeyen callisiam; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
sevgili sdurul'dan gelen pıtırcığım. miniminnacık daldı kendisi her saksının dibinde öyle gör görünen, toprağı kapatan bir bitki çok şık durur. sevgi hanıııııım, teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
phaller saksı sayısı olarak çoğalınca çareyi arajman yapmakta buldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
ve son
siz değerli üyelerimizin yeni bahçeme katlılarınız beni çok sevindirir ![]() umarım herşey gönlümüze göre olur. görüşmek üzere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ilkseozturk, callisia ne kadar üzmeyen bir bitkiymiş, açmamasını saymazsak. Benim ahtapotum beş kol uzattı. Bunlardan ikisi gönderdiğim kargolara eklendi, yeni evlerindeler. Kestiğim kollar öylece kalmadı, yeni yaprak çıkardılar. Sabırla ve ümitle açmalarını bekleyeceğiz artık. Taşınacağınız yeni eviniz ve bahçenizde, huzurla sağlıkla yaşamanızı dilerim. Bahçe sayfanızı merakla bekliyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Kaybettik
|
Yeni evinizde mutlu yaşayın ![]() Sevgi hanımdan gelen pıtırcık minik yapraklı tradescantia mı? Adını bilmiyorum ama bir ara büyüttüğüm ve şimdi olmayan bitkilerimden. Çol güzel büyümüş harika |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() bence inanılmaz şık ve gösterişli bir bitki. ben de bu siteden edinmiştim onu. torunlarının olduğunu duymak beni çok sevindirdi ![]() iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizden gelen birçok çiçeğim var. bahçedekileri de yeni yerlerine taşıyacağım. inşallah bu sene gelinim de açar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Pıtırcıktan da isterseniz gönderebilirim. kendisini uzun süre ihmal ettim hatta. küçücük sığ bir saksıda kaldı, yeteri kadar sulanmadı. ama artık hak ettiği yeri bulacak, diğer saksılarımın dibinde de çoğalacak. sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili İlksen hanım yeni eviniz ve bahçeniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun, böyle haberleri alınca kendim sahip olmuşçasına seviniyorum. Mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum yeni evinizde ![]() Difenbafyanın dibindeki pıtırcıktan sevgili SDurul bana da göndermişti ve muhteşem gelişti, bu arajmanınız ilham verici oldu ayrıca ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin teras benim bahçeden zengin ve her zaman da öyle olur eminim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Geç bile kaldınız sevgili İlksen, merakla bekliyorum.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfanı ''kırk yılda bir'' yoklamış biri olduğumu biliyorsun. ![]() Yeni ev ve bahçeniz; Size ailecek, sağlık içinde, daha çok şans, daha çok mutluluk ve huzur getirsin. Selam ve sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|