![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
![]() bence uygun büyüklükte bir saksı olursa birarada olmalarında bir sıkıntı yok. hatta dolgun dolgun ve güzel bir görüntü bile olabilir. ayırmak isterseniz de telgrafı kökten alıp / kırıp başka bir saksıya alabilirsiniz. telgrafı yaşatmaktan daha zordur öldürmesi... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
japon gülüm
2 tane tomurcuğu açmadan döktükten sonra sonunda birini açabildi, diğerleri de yolda, maşallah çiçek açma konusunda pek çalışkan unlu bit mıknatısı kendisi, sürekli bitli halde ![]() bahçe toprağını seviyor. toprağını da her yıl mutlaka değiştirmenizi istiyor, sanırım besinleri hızlı tüketiyor, biraz obur mu ne? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
orkidelerim
bu sene onlar da gümbür gümbür, toplam 11 tane phal.ın hepsi tomurcukta veya çiçekte. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ilkseozturk, callisia ne kadar üzmeyen bir bitkiymiş, açmamasını saymazsak. Benim ahtapotum beş kol uzattı. Bunlardan ikisi gönderdiğim kargolara eklendi, yeni evlerindeler. Kestiğim kollar öylece kalmadı, yeni yaprak çıkardılar. Sabırla ve ümitle açmalarını bekleyeceğiz artık. Taşınacağınız yeni eviniz ve bahçenizde, huzurla sağlıkla yaşamanızı dilerim. Bahçe sayfanızı merakla bekliyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Yeni evinizde mutlu yaşayın Jübile fotoğrafınızdaki sarkan yeşil bitkiden bana göndermiştiniz. Kocaman oldu. Tekrar teşekkürler.Sevgi hanımdan gelen pıtırcık minik yapraklı tradescantia mı? Adını bilmiyorum ama bir ara büyüttüğüm ve şimdi olmayan bitkilerimden. Çol güzel büyümüş harika |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Pıtırcıktan da isterseniz gönderebilirim. kendisini uzun süre ihmal ettim hatta. küçücük sığ bir saksıda kaldı, yeteri kadar sulanmadı. ama artık hak ettiği yeri bulacak, diğer saksılarımın dibinde de çoğalacak. sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
az su ile de idare ediyor. kolay çoğalıyor, kolay büyüyor.bence inanılmaz şık ve gösterişli bir bitki. ben de bu siteden edinmiştim onu. torunlarının olduğunu duymak beni çok sevindirdi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizden gelen birçok çiçeğim var. bahçedekileri de yeni yerlerine taşıyacağım. inşallah bu sene gelinim de açar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili İlksen hanım yeni eviniz ve bahçeniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun, böyle haberleri alınca kendim sahip olmuşçasına seviniyorum. Mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum yeni evinizde ![]() Difenbafyanın dibindeki pıtırcıktan sevgili SDurul bana da göndermişti ve muhteşem gelişti, bu arajmanınız ilham verici oldu ayrıca . Şimdiden kafamda birşeyler oluşmaya başladı bile . Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin teras benim bahçeden zengin ve her zaman da öyle olur eminim ... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sayın ilksenöztürk,sayfanızı zevkle gezdim.Yeni bahçenizi de zevkle gezeceğime eminim.Evinizdeki çiçeklerinizde tam istediğim gibi zevkli bir dağılım var.Benim çiçeklerim de bir metre yerini oynatsam hemen bozulmaya başlıyor. Aydınlık ve güneşli bir balkon içinde ille de cama yakın olmak istiyorlar.Oyüzden zevkli bir dağılım yapamıyorum. Siz maşallah patosları duvarda güzel bir rafta sergilemişsiniz.Umarım bu durum bana da bulaşır.Bir sırrınız var mı?Nelere dikkat ediyorsunuz?Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
limonum
iki yıl önce diktiğim çekirdeğin bugünkü hali ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha önce de fotoğrafını eklediğim ama bugünkü hallerini de paylaşmak istediğim mercan çiçeğim, sardunyalarım ve sellukam. Mercan çiçeğim iki renk tek saksıda ve dur durak bilmeden çiçek açıyor, biraz da pasaklı ![]() Aynı saksıda biri sakız olmak üzere toplam 5 kök olan ve nisan ayında çelik alarak diktiğim sardunyalarımın. Son fotoğraf da geçen yıl siteden bir arkadaşımız tarafından gönderilen tohumlarından iki yaşına gelen sellukam. Biraz keyifsiz ama umarım çiçeklerini gösterir bana. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
küpeçiçeğim
Sitede sizinkileri gördükçe çok kıskandığım, sonra bana tek çiçeği ile sürpriz yapan küpe çiçeğim. Çok hızlı boy attı, mayısta bana geldiğinde küçücük bir saksıda, 1 parmak boyunda idi. Son 1 ayda biraz rahatsızlandığım için çok fazla ilgilenemediğim küpe çiçeğim ile begonvilimin keyfi yok pek ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Pervane çiçekli yasemin ve hedera
Geçen yıl ağustos ayında şirket bahçesinden küçük çelikler alıp suda köklendirdikten sonra küçük oluşlarına da güvenerek ortak saksıya diktiğim minyatür hederam ve pervane yaseminim yarışa girdiler. En yakın zamanda saksılarını ayırıp onları bu amansız rekabetten kurtarmam gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı saksıda fazlaca türü birarada kullanmayı seviyorum. O azıcık karman çorman görüntüleri benim için çok güzel Buz çiçeğim aşağı doğru uzamaya devam ediyor. Tohumdan yetiştirdiğim akşam sefalarım da tomurcukta. Sitede birçoklarımızın hevesle aldığı lalegüllerim de bu manzarada poz vermiş. lalegüllerim de tomurcukta, ne renk olacaklarını çok merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sn miay699, mutlu bey'in sipariş sayfasına talebinizi yazarsanız daha doğru olur. burda sizin siparişinizi görmeyebilir. şuan evimi taşıyorum, bu koşturma dönemini atlatınca çilli begonya gönderebilirim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|