Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi
Merhabalar sevgili ilksenozturk; sayfanızı takip ediyorum ama ancak yazma fırsatı buldum. Nilüferiniz ne güzel olmuş inşallah dahada çoğaltırsınız. Bauhaus tan mı aldınız? Bir aralar görmüştüm. Ama daha yeni yerleşme evresinde olduğum için sadece bahçe bitkilerine ağırlık vermiştim. Birde hastalıklar araya girince yeni planlar bahara kaldı. Yakın yerlerde yaşıyoruz birgün kahve içmeye beklerim.
Diğer bitkileriniz ve kaktüslerinizde muhteşem görünüyorlar. Maşallah....
Sağlıkla ve hoşçakalın.....
|
merhabalar sevgi hanım.
nilüferimi nilüfer botanikten almıştım. bu kışı dışarıda iki kap iç içe olarak geçiriyorlar, su seviyeleri de daha yüksek , umarım bir sıkıntı ile karşılaşmam.
bauhaustakileri de gördüm ama cesaret edememiştim, oradan sucul callamı aldım sadece. eğer bu kış nilüfer işini sağsağlim atlatabilirsem çeşitlendirmeyi düşünüyorum.
sizinle yazışmıştık bir ara, yakınız, ben de sizi beklerim
hatta beylikdüzü civarı grubu toplantısı mı yapsak diyorum

malum bize yeryer uzak kalıyor, istanbul toplantılarına da trafik ve ulaşım problemi yüzünden iç geçirip duruyoruz sadece.
beklerim her zaman; ilk baharda gelirseniz elimdekilerden de paylaşabiliriz sizinle. bende bahçe çeşitlerinden daha fazla salon bitkisi vardır, artık siz hangisine talip olursanız
sevgiler...