![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
3. nesil hımmm ananelik duygusu daha bir başkadır o vakit. guzmania çiçek açmış renkli iken benim için pek bir albenili ama solduktan sonra insan şaşırıyor ne yapacağını . geçen hasta sonu yeniden alacaktım ama iyiki almamışım diyorum şimdi. guzmania bana yorucu bir çiçek gibi görünmeye başladı. artık üyelerin guzmanialarını sevmeye devam ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Sevgili ilksenöztürk arkadaşım lütfen lisilerinin tohumundan bir kaç tane al rica edicem renkleri çok güzell her birinden 2 tohum olsun yeterli![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
ama şiddetle fidesini dikmenizi öneririm, bahar aylarında satış başlığı açılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
kovadaki nilüferimin çiçeği
bir tane ve miniminnacık açtı ![]() seneye daha derin bir mekana taşınacaklar, ben de sucul bitkiler çeşitliliğinde ilerleyip yanlarına kardeş getireceğim (umarım) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Diğer bitkileriniz ve kaktüslerinizde muhteşem görünüyorlar. Maşallah.... Sağlıkla ve hoşçakalın..... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
nilüferimi nilüfer botanikten almıştım. bu kışı dışarıda iki kap iç içe olarak geçiriyorlar, su seviyeleri de daha yüksek , umarım bir sıkıntı ile karşılaşmam. bauhaustakileri de gördüm ama cesaret edememiştim, oradan sucul callamı aldım sadece. eğer bu kış nilüfer işini sağsağlim atlatabilirsem çeşitlendirmeyi düşünüyorum. sizinle yazışmıştık bir ara, yakınız, ben de sizi beklerim hatta beylikdüzü civarı grubu toplantısı mı yapsak diyorum malum bize yeryer uzak kalıyor, istanbul toplantılarına da trafik ve ulaşım problemi yüzünden iç geçirip duruyoruz sadece.beklerim her zaman; ilk baharda gelirseniz elimdekilerden de paylaşabiliriz sizinle. bende bahçe çeşitlerinden daha fazla salon bitkisi vardır, artık siz hangisine talip olursanız ![]() sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
Beni de unutmazsınız değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ama sonra her bir kökten en az 2 kök çiçeğiniz oluyor, fena mı? benimkiler şuan 2 anne ve yavruları şeklindeler... |
|
|
|
|
![]() |
|
|