![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güzel olur Dudi'ciğim benimkiler daha yeni çiçek tomurcuğu yapıyorlar açtıkları zaman resimlerim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
2. resimde beyaz sinek var gibi sanki ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Evet echeveria Dudi ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşasın tam istediğimden Kocaman bir saksı yapacağım Bİryerde bir fotoğraf görmüştüm onu bulayım onun gibi yapmak istiyorum. Senin engin bilgilerinden faydalanırım günebakan abla ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Kolaylıklar diliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim bettyycim,üzülmeye gerek yok başedemezsem ddvp ye başvuracağım Hepsini kökünden temizliyor. Bir de bu saksıları dışarı çıkarmadım. Mutfakta iç mekanda duruyorlar. Bunların birde dış mekanda olanları var. Yarın fotoğraflarım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
[QUOTE=Dudi;792834]Teşekkür ederim bettyycim,üzülmeye gerek yok başedemezsem ddvp ye başvuracağım Hepsini kökünden temizliyor. beyaz sinek içinmi tam ismini yazarmısın ve nereden bulabilirim ![]() Küpeliler çok güzel olmuş maşallah çiçeklerinide görürüz inşallah... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=burak alkan;793382]ddvp genel bir haşerat ilacı, ziraat ilacı satan dükkanlarda bulabilirsiniz sevgili burak alkan. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Gözün aydın dudicim küpe çeliğin tutmuş. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Biri benimse kalır altı tane ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Dudi, ddvp'yi bende kullanıyorum ama birde kuşlarım için kullandığım bir sprey var oda oldukça etkili ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün yine çiçek aldım. Ne çiçeği diye merak ediyormusunuz hala Aşkolsun tabiiki küpe çiçeği Fotoğrafıda aşağıda ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1303922971 Düzenleyen Dudi : 27-04-2011 saat 19:46 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Dudi balkonunuza misafir oldum,ben yeni üyelerdenim.Güllerinize hayran oldum ,ben bahçede böyle sıhhatli gül yetiştiremediğim oluyor,size maşallah diyorum arkadaşım.Tebrikler.İnşallah tez zamanda bahçeli bir yeriniz olur,diyorum,çünkü hakikaten çok başarılısınız,nazar değmesin tekrar.Bir arkadaşımda sizin kahvenizden bana bahsetti,şimdi bende gördüm,nazarlık takmakla çok iyi etmişsiniz.benimde çekirdekten yetiştirdiğim bir kahvem var, ama bakımını bilemedim,sizden rica etsem toprağı ve yeri bakımından bana bilgi verebilir misiniz?. Balkonunuz harika olmuş iyi günlerde keyfini çıkarın. Görüşmek üzere..Selamlar. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel iltifatlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim sevgili berrinb, kahve ağacıma o kadarda lüks bir bakım uygulamıyorum ama onu çok seviyorum ve ilgi gösteriyorum. Saksısını henüz bu bahar değiştirdim. Toprak olarak sihirli toprak olarak satılan topraktan kullandım. Yalnız çok düzenli olmasada sıvı bitki besini ile takviye ediyorum. Bol güneşten ve sıcaktan hoşlanıyor. Ben bol güneş olan salonumda bulunduruyorum. Maşallah şu ana kadar hiç hastalanmadı ve beni üzmedi. İnşallah sizinkide benimki gibi boylara ulaşır ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Dudi,verdiğiniz bilglere çok teşekkür ederim,yanlız bu sihirli toprak ,nasıl birşeydir,ilk defa sizden duyuyorum.Torflu toprakmı,veya başka yabancı bir adı varmı,çiçek marketten mi seralardan mı temin edilir,bana bilgi cerirseniz çok mutlu olurum.zahmet veriyorum kusura bakmayın.İyi günler arkadaşım,sağolun. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek zahmeti severek zevkle yardımcı oluyorum. Sihirli toprakla ilgili bilgiyi http://www.sihirlitoprak.com/sihirli-toprak-nedir da bulabilirsiniz. Ben yapımarketten buldum. Anadolu yakasında ümraniye praktikerden alıyorum. Tüm bitkilerime güvenle kullanıyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Kipa, Koçtaş ve Baumaxlerde var Sihirli Toprak bende artık başka toprak kullanmıorum çok güzel bir toprak ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|