![]() |
|
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2010
|
hepsi çok güzel bende 4-5 aydır başladım çiçek yetiştirmeye inşallah başarırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2010
|
Çok güzeller maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem görünüyor sevgili Dudi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Sebahattin Bey kokulu tür ![]() ![]() Teşekkürler, sevgiler... Düzenleyen Dudi : 13-05-2010 saat 07:48 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
güllerinizin yaprakları çok parlak nasıl oluyor ki? zaten en çok sevdiğim bu gül oldu rengi süper |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, sabah sabah içim açıldı. Gülleriniz ve renkleri harika. Saksıda mı bu güller? Küpelinizin rengini merak ettim. Açtığında görmek isterim. Benim küpeli tembel, darısı başıma diyeyim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
sevgili dudi gözüm etrafta bu gülden arıyor.Görsem hiç utanmadan isticem ![]() benim de birtane kırmızı sarmaşık gülüm var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Saevgili Dudi balkon bahçen çok güzel güllere hiç bir sözüm zaten yok enfesler.Bordo-pembe güle hayran oldum.MAŞALLAH.Bir sorum olacak nasıl oluyorda saksıda bu kdar güzel açan ve coşan güller yetişterebiliyorsunuz?Hepsi bakımlı ve alımlı güller.Benim de şu anda 2 tane saksıda gülüm var çok cılız ve sevimsiz duruyorlar.Bu işin sırrı nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Pek özel birşey uygulamıyorum sevgili karadeniz37; budamalarını yapıyorum, gübrelerini veriyorum düzenli olarak, bitlerle savaş için de arapsabunlu su kullanıyorum. Güneş alıyorlar çok güzel başka bir şeyde yapmıyorum. Bundan sonra oturup seyretmek ve fotoğraflayıp sizinle paylaşmak kalıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Gübre olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Dudi kaçıncı kattasın canım benim gece uyku hapı içte yat balkona ziyarete geleceğim ![]() ![]() Ellerine emeğine sağlık tam bir şölen hepsi birbirinden güzel tekrar maşallahhh diyorum.. Granül verme sıklığın nedir... Yeşil böcekler var benim güllerde arap sabunlu su işe yararmı kullanımı yapılışı nasıldır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|