![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Maaşalah, maaşallah. O nasıl güldür öyle. Furkan kardeş görmesin. ![]() Hele o küpeler, Allahım neler yaratıyorsun böyle. Sayın dudi, şansınızın ve emeğinizin keyfini sürün. Sağlıcakla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() ![]() Bizde burada izleriz iç çeke çeke ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sen İstanbuldasın balkon hırsızlığı göz hakkına girer ![]() ![]() Dudicim harika benim içinde kokla öp sev ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Dudi küpeler harika ebruli güle bayıldım ellerine saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
O pembe bordo gülü ben de çok sevmiştim ama bende tuturamadım neyse nasılsa gene budanacak hale gelecek dimi Dudi'ciğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Dudi'ciğim, böğürtlen çiçeğini çok beğendim. Daha önce görmemiştim. Okumadan önce clematis sandım. Bu sıralar clematisle kafayı bozdum, galiba. ![]() Küpeler ve gül de harikalar, sağlıkla sefasını sürmeni dilerim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili dudicim pempe küpeli çok güzel gülde ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili Dudi bitkilerin harika .Emeklerine sağlık. Her birisi ayrı güzel . Bir narenciye çiçeğinin hayranı olarak portakal çiçeğinizin kokusu mis gibi buralara kadar geldi. Böğürtlenin meyvesine bayılırım ama hiç çiçeği dikkatimi çekmemişti ki sizin buradaki çiçeği görene kadar. Sağlıkla keyfini çıkartın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Dudi; Küpe çiçeğine bayılıyorum. Bu gidişle balkona da bir düzen verip küpe çiçeklerine yer mi açsam. Özendiriyorsunuz insanı. Portakal çiçeğinin kokusunu da burnumda hissetim. Zaman, mekan önemli değil yeter ki sevgi ile dokun bir sihir oluşsun. Bugün bunu da öğrenmiş olduk. Güzelliklerini doya doya yaşaman dileği ile... Sağlıcakla Kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Eşim artık beni bahçeninde kesmeyeceğini, tarla olmasını gerektiğini iddaa ediyor sevgili Lilium ![]() Yakın olsaydık size köklendirip verirdim sevgili uzaylı, yer açın bence en azından iki çeşit küpe güzel olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |