![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi yılmak yok. Toparlanmazlarsa yenilerini alacağım sonbaharda. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz bırakıp bir yere gitmedik, ama küpeler yine kurudu. Küpe sıcaklara dayanamıyor, çok nazlı bir bitki. Ben küpelerden ve küpe almaktan vazgeçtim, sevgili Dudi. Budadıklarım yeşerirse yeşerir, yeşermezlerse kendileri bilir. Yapacak bir şey yok. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında çok var bitkinin kendi üzerinde ama parti parti olgunlaşıyor. Taze taze daha faydalı, riçel istemem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili dudi,bazı bitkilerimizi gayıp etsekte güller sadık dot gibi bizi mutlu yapıyorlar. Çok güzel. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç nazlı olmayan bir bitki; uygun zamanda gönderirim isterseniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Çiçeklerin çok güzelmiş Dudi, maşallah diyelim de nazar değmesin Lavanta yetiştirmek herzaman istemişimdir.Bakımı nasıl kolay mı?Biraz nazlı olduğunu duymuştum.Seralarda bulabilirmiyim lavantayı? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, zıpçıktılara bayıldım.Koca saksı soğan ektim geçen yıldan, bir kaç tanesi yaprak ucu gösterdi, bir tanesi çiçek açtı, başka hiçbir gelişme yok. Ama zıpçıktı ısrar edeceğim bir çiçek. Lavanta da çok hoşuma gidiyor, iki yıl denedikten sonra geçen yıl noktayı koydum, vazgeçtim . Sizlerin balkon ve bahçelerinde seyredeceğim onu. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ve önceki yıl saksıda denedim, ikisi de yaşamadı, geçen yıl ayrıca yabani lavanta(karabaş otu ) ekmiştim o da kurudu. Bu yıl bir saksı karabaş otum var, kurumuş görünüyor, ama sabredip bekliyeceğim, seneye tekrar yeşerebilir, doğadakiler de yazın kuruyup, baharda tekrar yeşeriyor.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Zıpçıktılarda sene geçtikçe çoğalıyor. Bu beyazlar 10 senelik var neredeyse, diğer pembe olanları geçen sene ekmiştim. Geçen sene tek tük açtı. Bu sene 7-8 tane tomurcuk verdi. Açacak bakalım o zaman fotoğraflarım. Zıpçıktı çoğalmak için biraz vakit istiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sevgili Dudi, ilk defa senin sayende beyaz zıpçıktı gördüm ne kadar güzelmiş oda pembesi gibi asil duruyor |
|
|
|
![]() |
|
|