![]() |
|
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi; Bir fırsatını bulup balkonuna geldim. Ama Hhatice' nin dediği gibi size tarla lazım. Bitkilerinin büyükçe bir bölümü bahçedede yetişebilir türden. Ama güzel olan yanı, sen onları sanki bahçede imişcesine sağlıklı büyütmüşsün. Bravo vallahi. ![]() Aklıma senin gül gibi açan kırmızı sardunya aradığın geldi. Bulabildin mi? Biz bu sene nisan ortasında alelacele geldiğimiz için, bizdekiler içinde olduğunu sandığımız sardunya çiçeklerini göremedik. Şimdi de onlar, birazcık oğlumuza, büyük orandada Allah' a emanet. ![]() Artık döndüğümüzde ona tekrar bakarız. Tabii bulamadıysan. Ben balkonunda nisana kadar gezindim ama, sardunyaya pek rastlamadım. Belkide gözümden kaçtı. ![]() Şimdi burada senin istediğin tarz çiçek açan, ama sakız sardunya var. İstesen ekim ayında sana çeliklerim. Bir bak bakalım. ![]() Selam ve sevgiler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Orhan abim dudicimi kıskansakmı? çok güzelmiş gül sardunya ellerine salık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2011
|
Çiçekleriniz çok güzeller, elinize, yüreğinize sağlık. Zıpçıktıların hem isimlerini hem de kendilerini çok beğendim, bulduğum yerde alacağım. Sevgiler, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Dudi tebrik ederim, mis kokulu bebeğin yoldaymış. Sütlü mısır kahvesinde okudum haberi, oraya da yazdım ama belki görmezsiniz diye buradan da kutlamak istedim. Sağlık ve mutlulukla kucağınıza alın bebeğinizi, yaşamı hep güzelliklerle dolsun mis kokulu kızınızın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın dudi.Bu zıpçıktıların farklı renkte olanlarını sizin sayfanızı ziyaret edince gördüm.Bende sadece beyaz olanı var.Bizim hanım çiçekleri çok seviyor.Farklı çiçekler gördüğü zaman hemen ilgisini çekiyor.Banada aynı hastalığı bulaştırdı diyebilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Adil bey, renkli olanları iki yıl önce hepsini aynı saksıya ekmiştim. Pembe, mercan rengi ve sarı aynı saksı içerisinde fakat farklı zamanlarda açıyorlar. Soğan ayırımı için erken ama son açanları tohuma bırakacağım. Tohumdan biraz beklemek gerekiyor ama bu iş sabır işi değil mi? Tohum tutarlarsa tohumları size gönderebilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Dudi maşallah her biri ayrı güzellikte bende sarı renklisini ilk defa gördüm çokta güzel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
Bu balkon yakında kalabalıklaşır. Şimdi sakinken bir çay içeyim ve doya doya güzellikleri seyredeyim. Yakında bizim de, çiçeklerin de pabucu dama atılır kısa bir süre için. (Heheheheh) Özledik gülüşünü özledik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Üç ay daha var abicim, ondan sonra çok kısa bir süreliğine (birbirimize alışıncaya kadar) biraz aksatabilirim sizi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Ahh ahhh ne güzel günler beklemekte ailenizi ![]() Sağlıkla, huzurla kucaklamanız, mutlulukla büyütmeniz kısmet olur inşallah... Daha üç ay var diye sabırsızlamayın sakın, zaman çok hızlı geçiyor, bir bakmışsızın boyunuza yetişmiş, tadını çıkara çıkara yaşayın her anınızı... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Şaşkın leylağın ve diğerleri çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili dudi çiçeklerinin hepsi birbiriden güzel,menekşenin maşallahı var canım,ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili Dudi; Zıpçıktılar, hele beyaz leylak harika görünüyor. Beyaz leklağı ben de düşüneyim. Gerçekten çok zarifmiş. Bu arada bebiş nasıl? İkiniz de çok iyisinizdir inşallah... Sayın livadi'nin dediği gibi zaman çok hızlı geçiyor. Hamile olan anne yavrusunu kucağına alabilmeyi, beylerin askerde gün sayması gibi sayar durur. Ama bir doğdu mu hayatını öylesine doldurduğundan, bazen koşuturma sırasında şöyle bir yavrusuna baktığında, ne kadar çabuk büyüyor der. Ne zaman bu kadar çok şeyi öğrendi diye zamanın hızına inanamaz. Herşeyi dilediğin gibi güzel ve sindire sindire keyfini sağlıcakla çıkarmanı ve Allah, sizi nazarlardan sakındırsın dilerim... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili uzaylı, ne diyeceğimi bilemedim bu kadar güzel dilek ve duygunun içerisinde ![]() ![]() ![]() Dediğiniz gibi beyaz leylak çok zarif, ben uzun aramalar sonucunda burda forumdan bir arkadaş sayesinde sahip olmuştum. Leylağın ebruli rengide var ama henüz çiçeklerini göremedim iki-üç senedir. Bu beyaz şaşkın çıktı hem baharda hem de sonbaharda açtı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2009
|
Sayın Dudi, balkonunuz, bitkileriniz harika. Sizin bakımınız da çok iyi elbet. Ben balkonunuzun konumunu merak ediyorum. Özellikle kahve ağacınız ve portakalınız için sorum şu: balkonunuzun konumu nasıldır? İstanbul'da oturduğunuzu varsayarak ve marmara denizini (güney olarak) baz alarak nasıl tarif edersiniz? mesela: denizin kuzeyine bakıyor. rüzgar almıyor vb. kahve ağacınıza nasıl bakıyorsunuz yaz ve kış olmak üzere? teşekkür ederim. : ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |