![]() |
|
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bebis gelmis mi diye bir Ben su anda bir elimde kizim forumda geziniyorum. Omuzumuzda uyuyor da yataga düsman bizim cüce. Cicekler halâ capcanli, cok güzel hepsi. Hamilelikte bitkilerle ugrasmak cok iyi geliyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili çiçeksever70 ne kadar ilgilenemesemde bazen iyi geliyor. Bu aralar çok bunalıyorum. Ev dar geliyor. Balkonda onlarla ilgilenmeye çalışıyorum. Tarla cadısı demek yatakta uyumayı sevmiyor. Sıcaklık istiyor demek annesi, alışır zamanla idare et azıcık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
Dudi hanım, alacalı gülünüz aklıma vurdu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Sevgili Dudi,balkonunuzu baştan sona zevkle gezdim,küçük kız kardeşinizden tutunda ,beyaz,pembe,sarı zıpçıktılarınıza kadar herşeye hayran kaldım.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, hamilelik nasil geciyor? Umarim hersey yolundadir. Biz besinci aydayiz, gecen ay ancak günlük düzenimiz olustu. Iki uyku arasinda biraz is bile yapabiliyorum yarim yamalak da olsa. Ama kizim evin iktidarini elinde tutuyor, herkesin sevgilisi. Hayirlisiyla bebegini kucagina almani dilerim, simdi doya doya hamileligin tadini cikar. Bu günler bile insan hayatinda en özel en unutulmaz zamanlar. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
Düzene girmesine sevindim sevgili çiçeksever70, tabiiki evin prensesi, tatlısı olacak o kadar naz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
Kızımızı kucaklamaya az kalmış ![]() Sen hazırlıkları bitirmişsin. Şimdi ben hazırlığa başlıyacağım, kızım için tabii ![]() Daha kayınvalide olmaya alışamamışken, anneanne olacağım kısmetse. Dün Ardahan a indim ip aldım, bir patik öreyim diye, unutmuşum nasıl yapılırdı ![]() Şimdi dönüp nette arıyacağım. Bir ay daha sık dişini canım, az kalmış az. kızımıza ve sana sağlık diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın dudi küpeleriniz güzeller.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah maşallah harika görünüyorlar Dudi'ciğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Dudi allah bağışlasın, tüm mutluklar,sağlıklı günler sizlerle olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Dudi merak ettim sizi, bebişin gelmesi yaklaşmıştır dedim koştum balkona. Az kalmış, sağlıkla ve mutlulukla gelsin bebeğiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Satı ablacığım, Unuturmuyun cemo ablacığım ilk fırsatta haberdar edeceğim sizi ![]() Teşekkür ederim Mirbe ablacığım, telefondan foto atarım siteye hastaneden, heyecandan bebişden aklım uçmazsa tabii ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, güzel haberlerini bekliyoruz. Ne güzel bir yer burası, bir yanda çocuk bekleyenler, bir yerlerde torun bekleyenler.. (Ben de şimdilik çiçek bekleyenlerdenim, iş yerinde genç arkadaşlarımın çocuklarını sevdikçe, Vildan Abla senin torun zamanın gelmiş diyorlar) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi bebişin güzel haberlerini hepimiz heyecanla bekliyoruz tabi fotoğraflarını da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dudi mutlu yillar dilerim. Bebisin haberlerini sabirsizlikla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
|
Dudi'ciğim Yeni yılını kutlar hakkın da herşeyin hayırlı olmasını dilerim. Herşey gönlünce olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Dudicim mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |