![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Dudi; çıtır çıtırlar ) Ortancaları izmir'de gölge yerlerde bile yertiştirmek oldukça zorken İstanbul'da caddelerde güneşli alanlarda bile yetiştiğini görmek beni çok şaşırtmıştı. Bu işin sırrı ne ola ki? ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hakkı Bey ortancalar hakkında aynı şeyi düşünüyoruz.. Hem de çiçekleri kocaman kocaman oluyor.. Ayrıca çuhalar da İstanbul'da mükemmel gelişiyor, İzmirde de hercai menekşeler.. ![]() Petunyalar sarkan ve sarkmayan diye ikiye ayrılmıyor muydu? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey petunyalar rengarenk ortancanız çok güzel bide o biberi dalından koparıp yemek nede lezzetli olur ellerinize saglık herşey çok güzel |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Hakkı Bey maşallah biberiniz ürün vermiş ne güzel. İnsan emeğinin ürününü görünce ne büyük haz alır... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Petunyalar harika şu ortanca işine bende bulaşmak istiyorum çok sevdiğim çiçeklerden biridir ama biraz daha zamanı var Benim içinde bol bol seyredin çiçeklerinizi. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili periş, nardane ve günebakan çok teşekkür ediyorum. Sayın selis, dediğiniz gibi çuhalar da İstanbul'da çok güzel oluyor. Bizde hercai menekşenin yanı sıra yer açelyaları da mükemmel oluyor. Geçen sene Karşıyaka'da bol miktarda vardı. Bu yıl nedense fazla görmedim. Petunyaların sarkan cinslerini askılı saksılara dikiyorlar görüntüleri harika oluyor. Sevgili Füsun Hanım, petunyalarda şimdilik yapışkanlık yok. Ama bazılarında yaprak rengi çok açık. Giderek çiçek ve yaprak boyları küçülüyor. Adet olarak fazla olduklarından sağlıklı olanlar yeterince göz dolduruyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hakkı bey maşallah ne kadar güzeller. görünümde harika merak etmeyin |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Gerçekten de tam pazar süprizi olmuş çok güzelmiş Hakkı bey ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
çok güzeller maşallah ne olur bana da sardunya ve maviş çiçeğinden istiyorum teşekkürler |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Hepsi birbirinden güzeller elinize sağlık son darbeyide kaktüs vurmuş. Eve gidip ekip dikesim geldi gene. Kaktüs nedir acaba meyvası olan bir kaktüsmü kimisi yenen meyva veriyormuş diye duymuştum. Tebrik ederim. Hele el yapımı askılık çok şık olmuş (Tahta sopa üzerine minik tahtalı olan) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sevgili Hakkı Şen terasınız ve bitkileriniz harika ama, Petunyalar,Petunyalar... onlar çok enteresan bir bitki, beyaz duvardan bir fon,kırmızı saksıları içinde, renk,renk,açmış hallerini seyretmek,nedense bana nostalji yaşattırıyor,hüzün,mutluluk,coşku, hepsi bir arada. Bu saklı cennetinizde mutluluklar eksik olmasın. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın yesterday, bende maalesef sardunya kalmadı diyebilirim sadece ceylan/canan sardunyalardan var mavişler ise tomurcukta yani çiçek açmak üzereler. Ancak sonbaharda köklerden ayırabilirim. Tekrar hatırlatırsanız mutlaka yollarım. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın canannuman, bazı kaktüs cinslerinin yenilebilen meyveler verdiğini ben de duydum hatta; bir kaç sene evvel seyyar satıcılar ve pazar tezgahlarında sık sık oluyordu. Fazla rağbet görmedi mi nedir şu aralar görmüyorum hiç. Kaktüsler hakkında maalesef bilgim yok. Tam unuttum derken bir bakıyorsunuz çiçek açmış Ben de varım der gibi.. Ziyaretinize teşekkür ederim, saygılar.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ykolko, petunyalar mevsimlik diye uzak durduğum bir bitkiydi. Şimdi artık vazgeçilmezim oldu. O kadar yoğun çiçekleniyorlar ki hayran olmamak mümkün değil. Bir de şu ani kayıplar olmasa çok güzel olacak ama maalesef, çok sağlıklılar derken bir bakmışsınız aralardan bir kaçı solup gitmiş. Yine de yetiştirmeye değer. Güzel satırlarınız ve ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum, saygılar.. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey kaktüs ne kadar şirin görünüyor ellerinize saglık... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Böğürtlenin hem meyve görüntüsü hem tadının hayranı olan birisi olarak böğürtleninize mest oldum.Çok harika. Sebzeleriniz süper görünüyor. Öncelikle emeklerinize sağlık maşallah diyeyim. Kıskanmadım desem yalan olur..Benim biber ve domatesler sadece dallardan ibaret ama onlarda beni mutlu ediyor diye avunuyorum. Fakat böyle sizlerin bitki ürünlerini görünce avuntumun farkına varyorum. Bol keyifli ürünler olsun. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hakkı bey bögürtlenin meyvesi çok güzel domatesler biberler harika görünüyor maşallah ellerinize emeklerinize saglık... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen,of of sebzelerinize,maşallah muhteşem görünüyorlar.Afiyet olsun.Benim de balkonumda tiny tim domatesim ve süs biberim var ama henüz tomurcuktalar. Bu arada hediyelerinizden saksıya diktiğim kasımpatılar tuttu diğerlerinin başında olamadığım için onlardan 4 tane kaybım var malesef Mavişleryeni filizlerii verdiler Ceylanlarım 1 tane kaybım var,hepsi tuttu,yani bence öyle.Kaybettiğime çok çok üzüldüm en beğendiklerimdendi,üzerine de çok düşmüştüm.Hala kuru dalı topraktan çıkaramadım,bir umut.Yıldız çadırım da size merhaba demeye geldi,umarım çiçeklerini görebilirim.Çok hızlı gelişiyor![]() Eski fotoğrafları sildim yer kaplamasın, yıldız çadırımın son hali, tomurcukları yaptı,mavişin askılı saksının askısına da tırmandı,bakalım nereye kadar gidecek.Üst kat komşu balkona çıkıp merhaba der mi acaba? ![]() ![]() ![]() Sayfanızı işgal etmiş oldum kusura bakmayın,sonra sileceğim fotoğrafları. Düzenleyen loveflower : 20-07-2011 saat 16:13 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili loveflower... Maşallah yıldız çadırı çok iyi görünüyor. Çiçeklerini görebilmeniz için işyerinizde yetiştirmeli ya da evde ise ancak hafta sonları çiçeklerini görebilirsiniz ) Çünkü ben de evde ancak hafta sonları görebildim çiçeklerini. Mutlak güneş gören bir yerde olmalı. Dört tane kaybım var derken kasımpatılardan mı kaybınız? Yenilerini yollayabilirim. Hiç üzülmeyin. Sayfama renk katmış yıldız çadırınız, lütfen silmeyin. Ellerinize sağlık bence gelişmeler çok iyi. Saygılar.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|