![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Birkaç gelişme ![]() Sevgili Agozce. Yeşillim ve Missmenas ablalarım yorumlarınız için çok teşekkürler. Sevgili Yeşillim hoya linearis katı kültürde korktum kaybederim diye onu diatomite teslim ettim. Çok keyifli umarım hep böyle devam eder. İlerleyen vakitlerde fotoğrafını ekleyeceğim. Düzenleyen Fatih : 12-11-2011 saat 00:32 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'cim, hepside çok güzel gelişiyor. Tebrik ederim... Yeni hoya türlerinde çok güzel bol çiçekli olsun... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
H. finlaysoniyi yaprağını yakından görmek isterim doğrusu Yapraklandığı zaman benim yerime de transa geçersin onunla Hoya chinghungensis lütfen çelik için acele etme, varsın uzasın Bu arada dokuduğun dilek ağacın çok hoş ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih komşum, dennisii küçük ama canlı dikkat edersen, başına bir kaza gelmezse güzel olur elinde. Dedim kargo olmuşken araya sıkıştırayım. İnanıyorum çok güzel olacaklar. Fungii, carnosa gibi hatta bende daha iyi gelişim gösteriyordu. Geçen yıl kurban bayramında çiçek açmıştı. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karalale çok yoğun bir bayram ve arkasından gelen yoğun sınavlar mesajınıza ancak cevap yazıyorum özür dilerim geciktim! Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.Gurbette bayram zor olsa gerek. Hep uzak... Şimdiki görseller size gelsin o zaman Gurbete selam olsun dercesine objektife takıldılar Bir aralar beni haylaz archboldiana vardı ya, şimdi büyüdü hanım hanımcık bir kız oldu Kazara sürgünümüz kurudu ama telafisi gecikmedi ardından gelen yan uzantılarıyla yeniden doğdu Bir nevi Rönesas'ını yaşıyor ![]() ![]() Hoya cv. Chouke ![]() Hoya Fungii ![]() Hoya dennisii ![]() Hoya bilobata ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Fatih bey, Hoyalarınız harika, belliki sevginizi yansıtmışsınız. Adeta size cevap verir gibi coşuyorlar. İnşallah çiçeklerinide bu coşku ile verirler size. Bizde göndereceğiniz sunumlardan izler sevincinizi paylaşırız. 41 kere maşallah selam ve sevgilerimle... Düzenleyen Manolya_ : 31-12-2011 saat 13:28 Neden: . . . . |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Fatih, Koleksiyonuna yeni katılan hoyalarını sağlıcakla büyütmeni ve çiçeklerini senden esirmesini dilerim... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Bu nasıl bi hoya sevdasıdırrr ,bu aziiim bu sevgi bu denlii tutkuyla bağlanmak maşallaahh diyeliiim |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Fatih kardeşim yeni yılın ssağlık mutluluk getirsin inşallah |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih cim, yeni yıldan sonra yeni yaşın da kutlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice, nice senelere.Tüm dileklerin kabul olsun, fıstıkların çoğalsın inşallah. Benim hoya multişem ile yeni yaşını kutluyoruz... İnşallah en kısa sürede, bu çeşitten de fıstığın olur. Selam ve sevgilerimizle.... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Lale Ablacığım çok güzel bunlar Çok teşekkürler dileklerin için. Multiflora muhtesem gözüküyor Bahara Hatice ablam çeliklerse alırız artık ondan. Bunu çok istiyorum bakalım kısmet.Bu aralar üzerimde uğursuzluk var. Koca lacunosa saksısı elimden düştü. Malesef kaybettim. Ardında eve getirdiğim ruthi ve obscura bir anda bozuldu. Obscutadan çelikler aldım tutar insallah. Ama ruthi de gitti. Simdi vitellinoides yaprak döküyor. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|