![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama bu sorun oluşturmadı ilk yaprak ikilisi açıldı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet yakından daha bir güzel aslında.Ancak odada fazla kalamıyorum Bazı orbea ve stapelia türlerim çiçeklendi ve oda da hoş olmayan bir koku mevcut.Sadece akşamları girebiliiyorum.Koku çok hafif oluyor akşamları.Dışarıya da çıkarmıyorum sinekler gelecek diye ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Sadece hoyaya bu kadar emek veripte çiçeğini görmemek büyük eksiklik olur. Hayran kaldım doğrusu. Tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Açacaktı belki ama bakalım.Hoya wayetii daha bir istekli hem sürgün büyütüyor yavaşta olsa çiçek sapını büyütmeye çalışıyor. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Benimki köklü geldi, köklülerde uyguladığımı buna da uyguladım. Kök kısmınını toprağa, çıkardığım çeliği Diatomite geçirdim. Halen topraktakinde kımıldama yok ama sürgün çıkartacak belli Diatomitteki birkaç yaprakla dikildiği için maşallahı var. Ben şuna bağladım. köklü geldüği için suyu az kaybetti, yaprak sayısı fazlaydı zaten sistemin getirisini artık biliyoruz. Artık bitkinizi durdurmak zor olacaktır. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatihcım maşallah hepiside saglıklı görünüyor ellerine salık. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'cim, Maşallah diyorum. Hepside çok sağlıklı, hoya lacunosa senide yoracak gibi gözüküyor umarım bu denemesinde açarda hepbirlikte seviniriz. Ellerine sağlık, güzel bir görsel şölen oldu.... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatih, tüm hoyaların harika gözüküyor. En çok senin uyuz Archboldiana nın büyümeye karar vermesine sevindim. Bundan sonra alır başını gider. Gözüme bir çok ufaklık takıldı. Yeni gelenler mi yoksa seninkilerden çelik almaya mı başladın?.... |
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki01,Sevim4, Missmenas,Agozce ve Karalale yorumlarınız için çok teşekkürler. Alıntı:
Finlaysoni ve lacunosa için çok teşekkürler şimdiden ![]() Alıntı:
Aman sıcaklardan etkilenmesinler de varsın yavaş gelişsinler. |
||
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
Hoya excavata hak.
Sayın Fatih, Senin Excavata'nın durumu nasıl sürgün verdimi? İyi akşamlar. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Memleketten gelen misafirlerimii uğurlayana kadar bi çok farklı tür elde etmişsiin bile herzamanki gibi gelişimleri çok güzel.Yine yapmışsın yapıcağını fatih maşallah diyiim.Carnosalarıın çok güzel görünüyor.Çok imrendiim çillilerine ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|