![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
En sonunda pubicalyx serisini toplamaya karar verdim.İnşallah hepsini edinebilirim.Bunlarda silverpinklerim.En hızlı olan İlkin ablamdan geleni.Sürgün uzatmaya devam ediyor.En sonda kide Lacunosam.Yaprak döküyor ancak nedenini bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu da en kokulu mumum Lacunosam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Bu ayki fotoğraflar... Lacunosam sürgünlerinin hepsini kuruttu.Ancak yeni sürgünlerde veriyor bu arada.Her hafta farklı sürgün veriyor ve haftasına kalmadan sürgünleri kuruyor.umarım bu dahada kötüye gitmez. Misafir ağırlamak en güzel şeydir.Ancak çocuklara koyulan kurallar dinlenmeyince üzücü olaylar oluyor.Geçen hafta misafirlerimizin çocuğu silverpink`in sürgününü kırmış.Bu hafta farkettim.Ancak bir daha gelişilerinde bu odaya adım atamayacaklar.İnşallah en kısa zamanda yeni sürgünler gözükür.Çok güzelde sürünü vardı.Üzüldüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim nazar boncukları var ancak yaprakların altlarında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Evet binkere maşallah nazar deymesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Öğleden sonra bir saat kadar... O değişikliği söz konusu şu aylarda eğer olursa diğer odada sabahın ilk saatinden öğleden sonraya kadar güneş alan bir köşeye koyacağım.Bu düşüncem diğerleri(siparişten gelecekler) geldiklerinde yapmayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|