![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşkkürler yorumunuz için Sevgili SerDag ![]() Dersler bu ara fazla yoğun olduğundan ilgisiz kaldılar kaktüsler. Sanırım "Benimle ilgilenir misin?" diyor bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatih, Blogumda misafir bitki sevdalıları için bir yer açmıştım. Eğer arzu ederseniz ilk misafirim olarak sizi ağırlamak istiyorum. Sukulentlerinizden en sevdikleriniz -aslında ben hepsine bayılıyorum da- ve resimleri, resimdekilerin isimleri gibi bir mini seçki yapmak bana emaille yollamak ister miydiniz? (Resim ve metinlerde isminiz-soyadınız/rumuzunuz, copyright, dilerseniz agaclar.net forum başlığınıza link) yer alacak. Bunca nadide güzelliği orada misafir etmezsem vallahi gözüm açık giderim. Sukulentlerin kitabını yazmış birisini, kaktüs ve sukulentlerin bambaşka dünyalarını insanlar sizinle keşfetsinler. ![]() Ne dersiniz? ![]() Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 20:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfree, bu konuda emeği geçen aslında Sayın SerDag. Onun düşüncesiyle oluşturulmuş bir yazıdır. Kendisine tekrardan teşekkürler. Bu arada isimsiz güzelin adını bulduk. ![]() Çiçekleriyle birlikte eklemek istedim ![]() Mammillaria bombycina ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sn Fatih kaktüslerinde en az hoyaların kadar muhteşem ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Fatih yine yaptın yapacağını...bakakaldım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Milli'nin hastasıyım. Ellerinize sağlık. Maşallah çok keyifliler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Fatih kardeş,ziyaretini 4 gözle bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Sen nasıl bir çocuksun yaa Maşallah Maşallah çok kıskandım.Bol çeşitler bulman dileklerimle.Eğer bende rastlarsam değişik kaktüslere mutlaka iletirim sana.Tekrar maşallah demek istiyorum.Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sayfama biraz bahar gelsin istiyorum. Evde bir şenlik havası kırıp geçiyor. Birkaçını kaçırdım bu şenliklerin yoğun tempoda ama şimdi yeni tomurcuklar gördüm umarım onları kaçırmam. ![]() ![]() Çiçeklenen güzellerden birkaç tanesi. Huernia: ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sonbahar bütün gzelliğiyle yansıyor şu günlerde. Kaktüslerden sadece matucana, huernialardan iki 2-3 tür tomurcuka açar ya da açmaz kesin bir yargıda bulunmuyorum. Kaktüsler yavaşta olsa bayrağı lithopslara bırakıyor. Şuan isim araştırması yapamadığım için ismini bilmediğim birkaç lithopsta tomurcuklar gelmeye başladı. En belirgini fotoğrafta görünen minik. ![]() ![]() Sonbahar bizi eve bağlamayı çok sever. Hele yağmurlu bir günde cam kenarında kitap okumak ya da kulağımızı şenlendirmek yaptığımız çoğu şeyden biridir. Bu günlerde keman ya da piyano dinlemek çok sevdiğim listesinde baştadır. Kitap okurken veya kafam karışıkken rahatlamak istediğim anda kurtarıcı parçam: Umarım sizde beğenirsiniz. ![]() Behrouz Panahi Düzenleyen Fatih : 30-01-2013 saat 21:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Fatihciğim Aydına gitmek zorundayım,haftaya pazartesi burda olacağım,ona göre ayarlarsın kendini...Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Fatihim;Tekrar evdeyim,hafta boyu müsaitim, sen bana saat ve gün bildirirsen sevinirim.Şimdilik hoşca kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Mesaj alındı.Problem yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Benim için çok güzel anlamlı bir buluşmaydı. Bir ara yenilerden de getireceklerim var. ![]() Özellikle peşinde olduğum iki kaktüs için çok teşekkürler. ![]() Baş köşeyi aldılar bile. ![]() Görselleride kısa zamanda ekler gelişmelerden haberdar ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|