![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Sen nasıl bir çocuksun yaa Maşallah Maşallah çok kıskandım.Bol çeşitler bulman dileklerimle.Eğer bende rastlarsam değişik kaktüslere mutlaka iletirim sana.Tekrar maşallah demek istiyorum.Sevgiyle kal. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sayfama biraz bahar gelsin istiyorum. Evde bir şenlik havası kırıp geçiyor. Birkaçını kaçırdım bu şenliklerin yoğun tempoda ama şimdi yeni tomurcuklar gördüm umarım onları kaçırmam. ![]() Çiçeklenen güzellerden birkaç tanesi. Huernia: ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Echinopsis: Güzelliği kaçırmamak için nöbet başındaydım. Aksilik olmalıydı değil mi? Olduda Dersane sınavım varda saat onda. Ya uykusuz kalacaktım ya bundan vazgeçecektim. Ama kıyılmaz ki bu güzelliği izlemeye. Sabah erken saatlerde gittim yanına yeni yeni kapanmaya başlamıştı. Öğlen sınav çıkışı 15 dk'da evdeydim. Normalde yarım saatte zor gelirim. Kokusu ilk koktuğum gibi ne bir fazla ne bir eksik harika ötesi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Çok güzeller Fatih,ellerine sağlık.Bu arada Çarşamba saat 14 00 den itibaren müsait im,beklerim.... ![]() Düzenleyen gürkan63 : 05-06-2012 saat 15:56 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonbahar bütün gzelliğiyle yansıyor şu günlerde. Kaktüslerden sadece matucana, huernialardan iki 2-3 tür tomurcuka açar ya da açmaz kesin bir yargıda bulunmuyorum. Kaktüsler yavaşta olsa bayrağı lithopslara bırakıyor. Şuan isim araştırması yapamadığım için ismini bilmediğim birkaç lithopsta tomurcuklar gelmeye başladı. En belirgini fotoğrafta görünen minik. ![]() ![]() Sonbahar bizi eve bağlamayı çok sever. Hele yağmurlu bir günde cam kenarında kitap okumak ya da kulağımızı şenlendirmek yaptığımız çoğu şeyden biridir. Bu günlerde keman ya da piyano dinlemek çok sevdiğim listesinde baştadır. Kitap okurken veya kafam karışıkken rahatlamak istediğim anda kurtarıcı parçam: Umarım sizde beğenirsiniz. Behrouz Panahi Düzenleyen Fatih : 30-01-2013 saat 22:28 |
|
|
|
![]() |
|
|