![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Kardeşim eline yüreğine sağlık gece mece dememişsin resim eklemişsin hepsi birbirinden güzel maşallah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sn Cymbelina, sayfama hoş geldiniz. Yorumunuz da çokta haklısınız. Küçük bir sayfada büyük bir Dünya gizli aslında. Bu gün içinde iki tane balığımın yumurtalarını alacağım. Gözler oluşmaya başlamıştır imkanım olursa video eklemek isterim. Tömürcek Kardeşim, kaplumbağalar Çanakkale yolundan aldığım küçük hediyeliklerden. Bir tane almışım hangi akla hizmetse. Insan kendi parasını harcamaya kıyamıyor ondan olmalı. Buzluk uygulaması çok güzel Çünku şu vakitte çiçekli hoyam yok ama çiçek görmek istediğimde buzluğu açıyorum. ![]() Maki Ablam, besini değişireli 2 ay oldu olmadı. Vilmorini ilk etapta kök ve yaprak için kullanıyordum. Bu iki ayda orkide sayısı artınca besin ihtiyacını sağlamak için orkide besini aldım. Bütün hoyalara orkide besini veriyorum. Çokta iyi geldi sürgünler çoğaldı. Bilgi vermekte biraz geç kalmışım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel oldu işte ![]() Vilmorin'in Sardunya gübresini almasını istemiştim, kalmamış "Orkide gübresi var alayım mı?" dedi, İçeriğini okudu. K (Potasyum) ve P ( Fosfor ) oranı yüksek, üre de yok içinde ![]() Orkidem yok ama tüm çiçekli bitkilerde kullanmaya başladım ben de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Çok hoş Sarı Prensesleriniz. Anneleri bakmıyor mu kuluçkadalar. Cichlid annelerin yavrularını ağızlarında bakmaları çok hoş oluyor. Benim de meleklerim yavruluyor, resimleri burada:http://www.agaclar.net/forum/1047155-post105.htm Ama yavrular bir türlü çıkmıyor yumurtadan sanırım anne yiyor yumurtalarını ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gökçe, Anneleri bakıyor bakmasına ama anneyide fazla yorgun bırakmak istemediğim için bir hafta ya da yumurtlamadan 4-5 gun sonra alıyorum yavruları kuluçkaya. Melekleri çok seviyorum ama biraz zahmetli geliyorlar bana. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Tabi baktığınız Cichlidlere göre daha zahmetli ama akvaryumun düzenini oturtunca inanın fazla efora gerek kalmıyor. Melek bakmayı düşünürseniz tecrübelerimizi paylaşıp, yardımcı oluruz. Denizli'de Çaybaşı Caminin hemen altındaki bir akvaryumcuda güzel melekler vardı yazın. Başka yerlerde fazla çeşit görmemiştim. Ama eminim birçok hobicide güzel balıklar mevcuttur. İyi günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ve yeni dostum. Geleli iki hafta oldu sanırım ![]() Bulbophyllum lasiochilum(dark) ya da Bulbophyllum puditum artık çiçek açınca etiket eklenecek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisi için biraz nemli bir ortam hazırladım keyfi gayet yerinde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Kardeşim görüntü muhteşem bir değil bin kere maşallah ![]() Sanki ben bunu biyerde görmüştüm heralde internette görmüşümdür ama bukadar güzel değildi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Bu orkidem Taylandlı ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Bi arkadasimda taylanda gitti sana orkide sogani getiririm dedi geldi hani soganlar dedim tayland da orkide sogani bulamamis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç haftadır birikti bir sürü fotoğraf. Yavaş yavaş eklemek lazım artık. ![]() İstanbula toplantıya gittiğimde kaç aylardır almak için planladığım siparişlerimide aldım. Gezdim gördüğüm benim, aldıklarımın görüntüsü sizin olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller fatih ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Birazda bahar şenliklerini eklemek istedim ![]() Kokularıda olsa daha güzel olacaktı ama böyleside güzel. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bunlar ne güzel paylaşımlar böyle,emeklerinize sağlık. Bitkileriniz tek kelimeyle muhteşem,ilgi ve sevginin sonucu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Fatihcim ellerine sağlık yine herşey konuşuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Fatih Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bütün bitkileriniz muhteşem. Maşallah . Umarım içimizdeki bitkisevgisi hiç sönmez. Sağlıklı ve bol çiçekli günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Allahallaaah benim paskalyama ne kadar da çok benziyor bu yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Bak dediğin gibi dedim Enes. Paskalya paskalyaya benzer :P Benim odaya yaz geldi bu aralar çiçeklenenler arttı bu paskalyanın yanında bir çelik daha vardı onunda ustu tomurcuklu ![]() Sevdiği ellerde yetişmeyi biliyor canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |