![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
bende hem hayranlıkla hemde biraz kıskançlıkla izliyorum sevgili fatih'i.gerçekten hepsi çok güzel.emeklerinize değmiş.bu işi hakkını vererek yaptığınız belli.hepsi çok güzeller.allah nazarlardan saklasın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Başarılarının devamını dilerim fatihcim.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Stultitia tapscottii
İkinci tomurcuğumuzda çiçeklendi ![]() Çiçek ömrü bizler için kısa ama onlar için uzun bir zaman.Üç gün boyunca çiçek açık kalıyor.3.günün sabahında yavaştan toplanma başlıyor ve bütün yapraklar kapanıyor ve çiçek düşüyor.Bu gün bu tomurcuk kapanmaya başlamıştı. Gündüz yoğun koku gece kokusuzluğa bırakıyor ![]() Ve açmaya hazırlık yapan stapelia granflora.Birde Taner abiden aldığım s. hirsuta da çiçeklenmeye başladı.Tomurcuklar belirginleşince eklerim onuda ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Fazla buruşmuş gibi suyunu mu yeterince alamadı acaba? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok suyunu ve bütün herşeyi fazla alıyor şüphelenecek bir durum yok.Kontroller tamam ben genellikle ard arda çiçeğin onu yorduğunu düşünüyorum.Aynı yılbaşılarımda olduğu gibi.Fazla çiçekten çok fazla buruşuyordu bunda da o durum var gibi.Eğer çiçekten sonrada bu durum devam ederse saksıyı değiştireceğim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksısını başka bir topraklı saksının içine oturtmuşsun bunu yapmandaki amaç köklendirmek için mi? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanki sararmış gibi görünüyor. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sarardığını daha sonra yanındaki tomurcuklardan da farkettim.Yeni tomurcuklar verdi bu düştü.Açarsa sevinirim ama hava soğuduğu ve güneşi görmek zorlaştığından ümidim yok. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
Gözlerim bayram etti. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Sevgili Fatih bitkilerinin hepsi de müthiş görünüyor. Okuldan vakit bulup da bu güzelliklerle uğraşman takdire değer. Şimdiden ben sana bir takdir vereyim.. ) Sevgiyle kal.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatih bu millilere ne yapıyosun da böyle çiçekleniyorlar yaa?? Ben bir milli aldım haziranda. Aldığım zamanki boyunun iki katına geldi, sürekli yaprak çıkartıyor ama çiçek yok.. Ne yapayım? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslında benimde bütün gün güneşin karşısında duruyor. Güney cephede balkonda. Bazı arkadaşlar susuz bırakın demişler. Onu da denedim ama olmayacak galiba. Baharı bekleyeceğim artık. Cevabın için teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
hepsi birbirinden güzel ve sağlıklı vede çeşidiniz bayağı bol. kıskandım doğrusu. maşşallah diyelimde nazarımız değmesin. hepsinin çiçeklerini ve özellikle yavrularınıda görün ***. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Doğum günü hediyeleri:D
Bu babamın benim için almış olduğu kaktüs isimlerini bilmiyorum.Mustafa abiciğim yardımını bekliyorum ![]() Boyu en uzun olan 40 cm sanıyorum belki daha da fazla .Cleistocactus straussii ![]() Yakından ![]() Bu da diğer hediyelerden biri ![]() ![]() Düzenleyen Fatih : 05-02-2011 saat 21:20 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih, 40 cm. dediğin Cleistocactus straussii, iki resimdeki soldaki selen hanımın yazdığı doğru sağındaki kaktüsü tek çekip mailime yolla. Burada belli olmuyor.. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Ne güzel açmışlar, benim Millilerim de açmış ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzeller sevgili Fatih özellikle milli'ler benimkiler de tomurcukta rengini sarı ve beyaz diye almıştım ama kırmızı çıkacaklar sanırım ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|