![]() |
|
![]() |
#1473 |
Ağaç Dostu
|
Türkan Hanım'ın balkonu Mecidiyeköy Ortaklar caddesinde aniden cennet gibi karşıma çıkıverdi, salonunda sayısız kaktüs. Ayıp olmasın diye bir kaç fotoğraf çektim sadece. Bir de can yoldaşı var ki sorma gitsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Açık adres verdiniz Vildan hanım şimdi hepimiz buluruz o balkonu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Vildan hanım ellerinize ve emeğinize saglık muhteşem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım; balkon fotoğraflarından ve kızının(!) portresinden ablamın haberi oldu.. Teşekkürlerini ve sevgilerini yolluyor. İst.'a gelme planım var, umarım görüşebiliriz.. Buradan istediğiniz bitki/tohum varmıydı? Sevgiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Ağaç Dostu
|
Yeşim Hanım'cım Türkan Ablanın fotoğraflarını hemen eklemek istedim, hatta fikrinizi almak için mail yolladım, sanırım gözünüzden kaçtı. Ama laf lafı açtı, jakarandalardan bahsederken dayanamadım.Türkan Abla'ya sevgi ve saygılar. İstanbul'a geldiğinizde haberleşip buluşursak sevinirim. Teklifiniz için teşekkürler, beni yetişkin jakaranda sahibi yaptınız, o yaşasın, siz gelin yeter.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ektiğim Adıyaman lalesi, sadece yapraklanmıştı. Aralık ayında CNR daki fuarda çok ucuz soğanlar satıyorlardı, bakma abla al dedi satıcı, bende geçen yıl ektim açmadı dedim.Abla al, ek, koy bi kenara unut dedi. İçeriye de almadım, yani hiç şımarmadım. Üç soğan da yeşerdi hatta biri dört yerden sürgün verdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzel görünüyorlar Vildan hanım'cığım clematisiniz fark atmış harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Ağaç Dostu
|
Baharı erkenden yaşattınız sevgili Vildan Sönmez. Eflatun, pembe, sarı ve beyaz. Gözlerim bayram etti. Sevgili zenfree' ye de katılıyorum özellikle ilk bitkiniz çok sağlıklı gözüküyor. Ellerinize sağlık. Güle güle büyütün. Sevgiler... (Bu arada ben mesajı yazmaya başladım bitirene kadar araya 5 mesaj 5' de resim girmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım teras yine çok güzel renklenmiş ellerinize sağlık. Clematis de "bakın ben elimi çabuk tutanlardanım" der gibi çiçeklenmiş. Çok kibar gözüküyor. Bu arada Aubrieta'lar çok güzel yayılıyor, ben bahçeye geçen sene dikmiştim bu bahar çok güzel yayılarak geliştiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sarıefe aslında teras hala kış modunda, bunlar tek tek açan erkenciler. İnşallah kayıplarımız az, çiçeklerimiz bol olur... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel rastlantı. İki gündür foruma bakamamıştım, fotoğrafları ekleyince diğer başlıklara baktım, senin bahçende son mesajlarda da Aubrieta. Ama Selen'cim senin çiçeğinin renkleri çok göz alıcı doğrusu. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım az önce sizin balkondaydım, clematisinize maşallah dedim, almış başını gitmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, sağlıkla büyüt, ayrıca clematisler,japon gülü ve Adıyaman lalesi muhteşem görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, Adıyaman Lalesi çiçekleri iri olmuyor ama grup halinde açtıklarında muazzam görünüyor. Boyu 1 metreyi geçiyor, çiçekler 1 aya yakın kalıyor üzerinde. Hayran kalacağınızdan eminim. Balkonunuz her mevsim rengarenk. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Vildan hanım çiçeklerniz çok güzel bahar gelmiş size,içim açıldı,ellerinize sağlık,bizim de gönlümüzü coşturdunuz bakarken ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|