![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım benim balkonum yok bende neyapayım diye teleşlıyım. yağan yamur bitkilerin çürümesine sebep oluyor napsam bir şeyler yapacaz artık. vildan hanım köşedeki clematiste ne güzel yakışmış oraya. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'cım kış yaklaşıyor ya yine alabildiğim kadarını içeri alacağım. (Tabii biraz güneş görünce kedi yavrusunu taşır gibi bir içeri bir dışarı taşımak da var) Bir kısmı fotoğraftaki seralar gibi balonlu naylonla sarılacak. Bir kısmı da masanın altına toplanıp masa sera haline getirilecek. Sonra baharı bekleyeceğiz, Allah sağlık versin de. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir saksının dibinde geç çimlenen yıldız çadırı soğuklardan etkilenip büyüyemeyince küçük bir saksıyla içeri aldım. Yine de bu gün bir çiçek açtı. Bir kaç tomurcuk daha var bakalım kendini toparlayacak mı ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Son baharda merhaba dermiş. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım, Ege ve Akdeniz sahillerinde klasik pembe ve beyaz rozetlere son yıllarda farklı renkler eklendi. Ancak ben hala o eski çiçeklerin tohumlarını devam ettiriyorum. Bunlar daha boylu ve yaz sonunda tepelerinden kırınca bir sonraki yılda canlanıyor. Yapı marketlerde satılanlar ise daha bodur ve sık yapraklı. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgil Vildan, Çiçeklerinin arasında, yeşil beyaz çizgili telgraf çiçeğin vardı öyle hatırlıyorum. Ben de sana bunun mor beyaz çizgilisini gördüm diye yazmıştım. Mor çizgiliyi buldum beyaz çizgili olanla aynı saksıda çok iyi durrdular. Henüz çok küçük ama yarın fotoğrafını çekip sana göndereceğim. Tabiiki sonra da kendisi gelecek terasına. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, fotoğrafını merakla bekliyorum. Ayrıca unutmadığına da çok sevindim.Çok sağol.. Bu durumda (sevgili Arzu Kasapoğlu'ndan) yeşil beyaz çizgili ile iri yapraklı mor telgraf çiçeği ikilisinin yanına yeni bir ikili yaparım.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
o arkadaki mor çiçeğin adı ne acaba harika görünüyor,bu arada bütün çiçekler çok güzel o koltukta oturup o çiçekleri büyütmek kim bilir nasıl güzel bir zevktir |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun arkadaşım. Mor çiçek clematis. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görüntüler içimiz ısındı Vildan hanım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel sizin balkonda bahar bitmemiş vildan hanımcım. En arkada sarkan sukulentmi vildan hanım? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Sevim Hanım. Kaktüs başlığında 525 nolu mesajda yakın fotoğrafı var. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Vildan hanimcigim terasiniz o kadar zevkli hazirlanmis ki, resimleriniz zaten her seyi anlatiyor ekleyecek bir söz bulamiyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili vildanhanım çok güzel açmış kasım patı rengide hoş güllere tiyecek yok. Güle güle büyüt. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım 1. foto kasımpatının geçen yıl üzerinde gelen tomurcukları. Sarı kırmızı olarak almıştım. Bu yılki çiçekler 2. foto sadece kırmızı açtı. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Al benili çok güzel. |
|