![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İnşallah mahsuller bu sene daha çok olur Vildan hanım'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Alıntı:
Maşallah sizin teras baharı getirmiş ne güzel.Ayrıca misafirinde çok şirin iki üç yıl üst üste benim balkonumuda mesken tutmuşlardı bu sene uğramadılar sevgiler vildan hanımcım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Gelirler Türkan Hanım, benimkiler yıl boyu çalışıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah misafirleriniz ne kadar sevimli Vildan hanım'cığım artık o telgrafları torunlardan sonra sularsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Zaten özgür takılıyor Adalet Hanım'cım. Saksı değiimi, toprak karışımı derken her saksıda çıkabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım o kendiliğnden çıkan çiçeğinizin adı nakkaş sarmaşığı çiçekleri çok küçük ama çok hoşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebekan, bu ufaklığın adını hep öğrenir hep te unuturum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Nakkaş sarmaşığı dün eve ektim kapını önünde karda kışı atlatmış çok dayanıklı, Benim geçen senelerde gölgede kalanlar beyaza yakın eflatun, güneş görenler daha mor açıyor onu söyliyeyim dedim bilirsiniz belki ama aklınızda olsun. Kibar ve sevdiğim bir bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Bahar dallarını pek severim çok güzeller Maaşallah Kış ortancası susuzluğa dayanıklımı yazın hiç açmazmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Canan Hanım kış ortancası oldukça kuvvetli bir bitki. Çok susuz kalırsa alt yaprakları sararıp kuruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Lisianthuslar çok kuvvetli geliyorlar. Kapalı ısıtmasız bir ortamda kışı rahat geçirebiliyor o zaman. Bu senenin fidelerinden birazını saksılara ekmek farz oldu. Nakkaş sarmaşığı çok zarif. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşların balkon ve bahçelerinden, büyüklerimizden, deneye deneye, kayıplarla öğreniyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Uyku çiçeği.... Masal gibi... İlk kez görüyor olmam bu forumun hiç de garipsemeyeceği bir durum tabi, acemi çiçekseverliğin gözü kör olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Kadının birine demişlerki görümcen geliyor. (Kadın) amannnn genemi geliyor demiş (kadına) demişlerki ama eli kolu dolu geliyor.(kadın) aaaaa gelicek tebiki bizden başka kimi varki demiş.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Hepimize lazım böyle görümce ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Bende sizin gibi çok şanslıyım benimde görümcem le ilişkim çok iyidir arkadaş kardeş hatta eşimin ailesiyle aramda köprü oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl da en son 2 tane meyve tutmuştu. Döllenme dersek, şeftali ile yan yana, yani bu sinek böcekler hep şaftaliye mi gitti anlamadım. Bir daha vardı onu Enez'e bahçeye götürdüm geçen son bahar. Sanırım bu elmanın da tayini çıkacak bu gidişle. Bitki besini de vermedim açıkçası... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|