![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Terasta yeni bir çiçeklenme dönemi: İlk olarak Datça'dan Derya hanım'dan aldığım minik Japon gülü yeniden çiçeklendi. Harşka bir rengi var. İlk çiçekleri daha sarı açmıştı. Birinci fotoğraf sabah tomurcukken ve açıldıktan sonra. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım'ın gönderdiği hazeranlar, çörekotları açtı ve bitti. Kudret narı tohumlarını bahardan beri tek tek ektim.Sonuncusu yeşerdi, yukanın gövdesine sarıldı.Şimdi üzerinde çiiçekler ve bir tane de meyvesi var.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Vildan Sönmez;688427]Beyaz gülüm bir tane daha açtı, hani derler ya fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış, o hesap... Sevgili Vildan hanım, aynen benim çiçeklerim de öyle. Tek tek açıyorlar. Örneğin japon gülüm, daha iki çiçeğini birarada görmedim. İlk Japon gülünüzün rengi çok güzelmiş. Kırmızıdan benim de vardı, koca kış içerde zaptettim, hava düzeldi sanarak balkona çıkardığımda, bir gecede tüm yapraklarını döktü, bir daha iflah olmadı. Mavi yasemininiz de çok güzelmiş. Bu vakitte açtığına göre, belki benim yaseminim de ancak açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|