![]() |
|
![]() |
#1171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çok güzeller, mavi yasmin de sardunyalar da yıldız çadırı da çok güzeller, hasta olan bitkileriniz umarım çabuk iyileşirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten şu an Antalya'dayım.Otelden çıkıp biraz gezelim dedik hemen hemen her bahçede begonvil ve yasemin var.Rengi harika.Bahçem olursa mutlaka yetiştiririm. Küpe çiçekleriniz inşaallah toparlarlar kendilerini.İnsanın o kadar emek verdikten sonra çiçeklerini kaybetmesi çok kötü oluyor.İnşaallah ben yokken benimkide bozulmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Ağaç Dostu
|
İzin dönüşü sararmiş bulduğum ortanca ve küpemi Adalet Hanım'ın da dediği gibi budamıştım. Küpeyi kaybettiğim belli oldu, neyse ki ortancam kurtuldu ve filizler görülmeye başlandı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Ağaç Dostu
|
Ortancalar bana göre çok güçlü bitkiler, küpelinizi kaybetmenize üzüldüm ![]() Lisileriniz ve mavi yaseminiz terasınıza renk katmış ![]() Elinize emeklerinize sağlık... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, küpe çiçğiniz için üzüldüm, benimkiler de gitmekle kalmak arasında tereddütteler. Ortanca güzel filizlenmiş, bununla geçmiş olsun. Lisiler tohumlarını zor olgunlaştırıyorlar, bence Ekimden önce kapsülü koparmayın, geçen sene oldu ümidi ile kaç tane tohum kapsülünü ziyan etmiştim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Sebo, ben de senin mezuniyetini kutluyor ve yaşamında başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Ağaç Dostu
|
Evde ustalar var, taşınmaktan beter olduk. Yine terasa kaçtım. Akşam güneşi ışıklarında bir kaç fotoğraf çektim. Hedera ektiğim saksıdaki tek kök kadife çiçeği öyle büyüdü ki hederalar görünmüyor bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Ağaç Dostu
|
Mutlu Bey'in baharda aşıladığı sarmaşık gülüm son derece korumalı bir kargoyla dün geldi. Saksıya aldım. Sarı ve bordo-beyaz aşılı. Sarı ile , bordo- beyaz aşılı. Sarı aşılı dal dün tomurcuklu geldi bu gün açtı. Diğer dal biraz nazlı büyüyecek gibi. Harika bir karışım olacak inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Vildan Sönmez; Bitkilerdeki güzellikleri siz bayanlar biz baylardan daha çok hissediyor ve anlıyorsunuz."İstisnalar kaideyi bozmaz" ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Ağaç Dostu
|
Bahtiyar Bey bu forumda görüyoruz ki, bitkilerdeki güzellikleri görmek için gönül gözüyle bakmak yeterli, kadın erkek hep aynıyız.... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Ağaç Dostu
|
Sayın umutyolcusu, bu beni de şaşırttı, izne çıkmadan önce daha da güzel,yemyeşil ve çiçekliydi, o arada biraz kavrulmuş garibim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Sayın Vildan Sönmez gerçekten çok güzel bir terasınız var emeğinize sağlık ![]() Sizin teras başlığına bakmaya başladığımdan beri çiçek sevgim daha çok arttı doğrusu , Ben unlu bitten dolayı bir çok çiçeğimi kaybettim ve şimdi her bitkiyi didik didik aramaktan yoruldum, ama izlemesi de çok güzel oluyor. Çiceklerinizle uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Pat(i)ilker kardeşim. Yoruldum diyorsun, biz ona şimdilik dinleniyorum diyelim. Bu sevgi içinizde oldukça tekrar yeni çiçekler edineceksiniz. Hepimiz dönem dönem zararlılardan bıkıyoruz, kaybettiğimiz çiçekler için üzülüyoruz, ama yerine yanileri almadan da duramıyoruz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Ağaç Dostu
|
Terasta yeni bir çiçeklenme dönemi: İlk olarak Datça'dan Derya hanım'dan aldığım minik Japon gülü yeniden çiçeklendi. Harşka bir rengi var. İlk çiçekleri daha sarı açmıştı. Birinci fotoğraf sabah tomurcukken ve açıldıktan sonra. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım'ın gönderdiği hazeranlar, çörekotları açtı ve bitti. Kudret narı tohumlarını bahardan beri tek tek ektim.Sonuncusu yeşerdi, yukanın gövdesine sarıldı.Şimdi üzerinde çiiçekler ve bir tane de meyvesi var.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Vildan Sönmez;688427]Beyaz gülüm bir tane daha açtı, hani derler ya fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış, o hesap... Sevgili Vildan hanım, aynen benim çiçeklerim de öyle. Tek tek açıyorlar. Örneğin japon gülüm, daha iki çiçeğini birarada görmedim. İlk Japon gülünüzün rengi çok güzelmiş. Kırmızıdan benim de vardı, koca kış içerde zaptettim, hava düzeldi sanarak balkona çıkardığımda, bir gecede tüm yapraklarını döktü, bir daha iflah olmadı. Mavi yasemininiz de çok güzelmiş. Bu vakitte açtığına göre, belki benim yaseminim de ancak açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım,merçanın rengine bayıldım japon güllerin yaseminlerin hepiside harika ellerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|