![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Vildan Hanım,terasınız yine bu sene muhteşem olacak anlaşılan,rengarenk olmuş şimdiden.Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
23 Nisan Bayramına birkaç gün ekleyip Datça'ya kaçtım ya da sığındım.Bilgisayarsız, internetsiz, çiçeklerle kırlarla bahçeyle ve sakin bir denizle yorgunluk attım. Terasımda tedbir olarak pet sulamalar hazırladım, sağolsun 3 kez de kardeşim suladı ve firesiz atlattık bu 10 günü. Dönüşümde çiçeklerimi coşmuş buldum. kışlık örtüleri kaldırıp tam iki gün saksıları çekip temizlemekle uğraştım ve Cumartesi çekirdek ailemizin görümceceğizim tarafıyla açılış yaptık, sırada kız kardeşceğizim var ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Vildan Hanımcım bu güzel çok arsız, yeri bol bulsa bir mevsimde rahatlıkla 50-60 cm yayılıyor. Sarkıtlara, delikli saksılara ve duvar üstlerinde sarkıtmaya çok uygun. Ellerinize sağlık her şey aynı sizin gibi çok güzel. Sağlıcakla... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Herşey birbirinden güzel. Hele gece görüntünüze bayıldım. Keyfiniz hep böyle bol olsun. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilmukabele sayın Yaylacı, renklerin sonu gelmiyor, gelmesin de zaten... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu güzel teras için bizde sırayamı girsek ne yapsak hem çiçekler hem manzara harika görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, açılış muhteşem olmuş, böyle bir manzara ile bu teras hiç boş kalmaz herhalde. Baharın en gözde bitkileri clematisler ve ceylanlar, ne kadar coşkulu açmışlar öyle. Ayrıca, fotoğrafları ustanın elinden seyretmek de ayrı güzel. Cıvıl cıvıl bir sezon diliyorum size. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım'cım teşekkür ederim, sizin clematislerinizin yanına bile yaklaşamazsa da ikinci yıla ermesi ve 8 çiçekle kendi limitine ulaşması sevindirici. Geçen yılın ceylanlarından sadece bir tanesi biraz toparlanınca, yeniden aldım. Çünkü hem seviyorum hem de çok sorun çıkarmıyorlar. Terasımın en keyifli zamanı çünkü yaz mevsiminde aşırı güneş alıyor. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah teras cıvıl cıvıl olmuş. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2012
|
Vildan hanım bitkiler çok hoş gerçekten,boş kalan duvarı da selluka denilen nadir sarmaşıkla tamamlamanızı tavsiye ederim,emeğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Devsekoya, selluka sayın Ahmet Er göndermişti yaşatamadım ama ileride kesinlikle tekrar deneyeceğim bir sarmasık. O duvarın boşluğu da açıkçası gözüme batıyor bir şeyler yapılmalı değil mi ? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2011
|
vildan hanım acem halınız gerçekten çok güzel benim acem halılarım kışa kurban gitti. (bu arada tüm annelerin anneler gününü kutlarım) iyi günler |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ziringaglia. Daha önceki yıllarda benim de kaybettiğim acem halısı olmuştu. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Vildan Sönmez acem halısının görünüşü çok nefis, Amarilis ne zaman o kadar boy attı, bende de Amarilis var ama henüz çiçek sapı çıkarmadılar, yavru olsalar diyeceğimki biraz daha zamanı var ama benimkilerde birkaç yıllık. Acaba onlara özel işlem mi uyguladınız merak ettim. Saygılar efendim... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Önce toprağın üstünde tomurcuk kesesini oluşturdu, bir hafta- on gün içinde sap oluştu veuzadı, bu akşamüstü kılıfı da açılmış, tomurcuk görünmeye başlamış. KASAP94 den aldıklarım ilk yılda açmıştı.Ama benim eski soğan da 2 yıl kadar açmamıştı. Özel bir şey yapmıyorum. Sadece suluyorum.Diğer çiçeklerime güvercin gübresi verdim, amarilislere onu da vermedim. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|