![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
23 Nisan Bayramına birkaç gün ekleyip Datça'ya kaçtım ya da sığındım.Bilgisayarsız, internetsiz, çiçeklerle kırlarla bahçeyle ve sakin bir denizle yorgunluk attım. Terasımda tedbir olarak pet sulamalar hazırladım, sağolsun 3 kez de kardeşim suladı ve firesiz atlattık bu 10 günü. Dönüşümde çiçeklerimi coşmuş buldum. kışlık örtüleri kaldırıp tam iki gün saksıları çekip temizlemekle uğraştım ve Cumartesi çekirdek ailemizin görümceceğizim tarafıyla açılış yaptık, sırada kız kardeşceğizim var ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Vildan Hanımcım bu güzel çok arsız, yeri bol bulsa bir mevsimde rahatlıkla 50-60 cm yayılıyor. Sarkıtlara, delikli saksılara ve duvar üstlerinde sarkıtmaya çok uygun. Ellerinize sağlık her şey aynı sizin gibi çok güzel. Sağlıcakla... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Aysel Kardeşim. Bu çiçeği ilk kez Datça'da Gülten Özbey arkadaşımızın bahçesinde görüp sevmiştim. Bu kez güzel yetişti ama yer toprağında bambaşka güzel oluyor. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Herşey birbirinden güzel. Hele gece görüntünüze bayıldım. Keyfiniz hep böyle bol olsun. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilmukabele sayın Yaylacı, renklerin sonu gelmiyor, gelmesin de zaten... |
|