![]() |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28252
Evimizin yan tarafındaki güller. Altlarında çok ot çıktığı için başedemedim, zemine siyah naylon kaplayıp, çakıl taşı serdim. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28255
Çim alanı yan bahçeden ayıran fındık dallarından ördürdüğüm çiti çok seviyorum. 3dal bir arada örüldü. Bahçeye şıklık veriyor. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28257
Teras yolunun ortasında bulunan sazın görünüşü güzel ama geçerken yapraklarının kesiciliği rahatsızlık veriyor. Püsküller açtığında görüntü çok hoş. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28258
Üst terastaki pembe katırtırnağı, mimoza ve çamın arasında güzel bir görüntü sergiliyor. |
kartopu
2 Eklenti(ler)
Eklenti 28268 Kartopu'nun görünüşü.
Eklenti 28269 Balkon her sabah yıkanıyor, akan sular yerde ekili glayör soğanlarını çürütüyordu. Onları korumak için yalak yapmak gerekti. Yeni bahçe tanzim eden arkadaşların dikkatine.... |
irisler
2 Eklenti(ler)
Eklenti 28271
İris'lerden bir köşe. Eklenti 28272 Amerikan sarmaşığı, bahçenin ön duvarında boydan boya hakım durumda, çok dekoratif oluyor, renk değişimi harika. Sol taraftaki ağaç, çalı görünümünde Japon Manolyası. |
Sincap
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28273
Bahçemin devamlı ziyaretçileriden sincap, ceviz ağaçlarının müdavimi. |
Climatis'ler
3 Eklenti(ler)
|
sardunya
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28278 Sardunyaların bu görünümü çok hoşuma gider.
|
S figürü
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28279
Bahçemi tanzim ederken lavantinlerden yaptığım bu S figürü hoş bir görüntü sergiledi. S'in göbeklerine melissa çalısı ekiyorum. Miss kokuları, balkona kadar geliyor. |
Güler hanımcığım, limon otu var mı bahçenizde? Hem görünüşü çok dekoratif, hem de kokusu çok nefistir.
|
Guler hanim, bahcenizden cekip eklediginiz fotograflara bakma firsati buldum.
Guzel, bakimli ve cesitli bitkilerinizle, bahceniz cok guzel. Sizin ve emek verip bahceyi guzel yapan herkesin ellerine saglik. |
Güler Hanım,şimşirden yapacağım göbeklerin içine melisa ekmemi tavsiye etmişsiniz.
Ben de melisa kokusunu seviyorum ama ağır kış şartlarına dayanıklı değil.Bahçem Saroz Bölgesinde Gökçetepe köyünde kışlar sert geçiyor :( |
Sevgili iklimsiz, Limon otu yok. Görsellerden baktım, ilk defa görüyorum. En kısa zamanda inceleyeceğim. Teşekkür ederim.
|
Yaprakları elle ezildiğinde çok keskin bir limon kokusu alacağınız bu ot mutlaka bahçenizde olsun:p
|
Alıntı:
6 ay sabredip 15 Clematis tohumundan sadece bir tanesini çimlendirip onuda 3 gün yaşatabildiğim Clematis çeliği olsaydı , ne güzel olurdu ! |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28335
Balkonun sol tarafındaki sarı sarmaşık gülleri. |
1 Eklenti(ler)
|
Saz püskül açtı.
1 Eklenti(ler)
|
Yaseminler...
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28340
Müştemilatın duvarını kaplayan mis kokulu yaseminler. |
En büyük yardımcım.
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28342
En büyük yardımcım 5 yaşındaki torunum. Kendinden büyük çim makinası ıle çimleri biçiyor. |
üst teras
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28344
Üst terasta sarmısak çiçekleri ve agapanthusların olduğu bir köşe. |
Bahçemin kış güzelleri kasımpatılar...
3 Eklenti(ler)
|
Biraz da meyve ağaçlarına bakalım mı?
1 Eklenti(ler)
Eklenti 28352 Bodur elma ağacı.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025