![]() |
4 Eklenti(ler)
Güllerin üzerinde çok tomurcuk var ama daha coşamadılar, tek tük açmaya başladılar
|
Bahçeniz çiçekleriniz bir harika Güler Hanım.Hayranlıkla takip ediyorum.Bu arada anneler gününüz kutlu olsun.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Güler Abla
Maşallah hepsi çok güzel. Bizim burada henüz tomurcukta güller. |
Alıntı:
Açan güller de yağmurdan hep kafalarını büktüler, yeni açacaklar da bir güneş yüzü görüp kendilerini gösterememişlerdi dün bugün yavaş yavaş başladılar. Sizin güller de bir güneş görmeyi bekliyorlardır. ;) |
Sizi de, bahçeden görüntüleri de çok özledik Güler Abla.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kaynana topuzu üzerinde 23 tomurcuk var önce 5 tane açtı -geçti, bu sabah bunlar açtı yine bir sürü tomurcuk büyüyor.
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Abla Gönen deydiniz değil mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili aloe, çok yaşlı değil tam bilmiyorum ama ikidebir, saksıyı devirip arkadaşlara dağıtım yapıyorum.
Esasında sıkışıklığı seven bir tür, fakat feci dikenleri var. |
5 Eklenti(ler)
... biraz daha devam edelim
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeye çalışmaya çıkıyorum ama önce ceplerimi doldurayım dedim. :D
Ohh kütür kütür ve çok da sulu. |
Hepsi birbirinden güzel ama güller bir başka güzel, şahane
|
Alıntı:
Bu sabah çektiğim gül fotoğraflarını akşama yüklemeye gayret ederim. |
merhaba sn. Güler size bir sorum olacaktı umarım cevaplarsınız acaba sizin bahçenizde yaklaşık kaç tür gül var güllerin hepsi birbirinden farklı da çok güzel duruyorlar
iyi günler dilerim... |
Alıntı:
34 kökü İtalyan gülü, elli kök siparişim vardı ama gümrükte onaltı kökü yürütmüşler, bayağı bir münakaşa etmiştim. Büyük bir kısmını Riviera Gül Fidanlığından, bir kısmını da Ekerler'den tedarik etmiştim. Çiçek ebadları 16 cm. ile 22- 24 cm arasında iri ve hoş kokulu çok gülüm var Bu sene havaların yağmurlu gitmesi açmalarını biraz geciktirdi, yeni yeni başladılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025