![]() |
3 Eklenti(ler)
Karakafes otu çiçek tomurcuklarını ortaya çıkartmış bile...
Eklenti 705189 Bodrum papatyalarımız... Eklenti 705190 Eklenti 705191 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Çilek ilk meyvesini olgunlaştırdı. Epey iri oldu ... Kompost çayı etkili olmuş olabilir.
Eklenti 705195 Reuben böğürtlenler çiçekte... Eklenti 705196 Hanım parmağının üç bedeninden ikisini kesip çekirdeksiz sultaniye aşıladım. Hanım inşallah yaprak yaprak diye başımın etini yemez artık( umarım) Eklenti 705197 |
Sayfanın güncellendiğini görünce ne kadar sevindim anlatamam. :) Sitedeki çok değerli birkaç kişinin varlığı bana da siteye devam yönünde güç veriyor. Sizler burada oldukça ben de buradayım inşallah. :)
|
Alıntı:
|
Ben de, sizin ileti ve bilgilerinizin bu sayfada olması gerektiğine inanıyorum.
BOL ENERJİLİ GÜNLER DİLİYORUM...SELAMLAR |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Pon pon gülümüz duvardan akan çağlayan gibi oldu bu yıl...
Eklenti 705327 Papaz erikler .... Eklenti 705328 Çakal eriği... Reçelini deneyeceğiz bu yıl bir aksilik olmaz ise... Eklenti 705329 |
4 Eklenti(ler)
Deneme amaçlı kıştan çeliklediğim aksu pembesi ahududular.. Her ne kadar filizlense de mayıs sonunu bekleyeceğiz. Filiz yeşil kalıp ve de uzamaya devam ederse işlem tamam.
Eklenti 705330 Frenk üzümü çiçeklenmeye başladı. Eklenti 705331 Farklı bir yerden bunlar da... Eklenti 705332 Eklenti 705333 |
sayın lonicera benim parfüm kutularım daha çimlenmedi daha 10 gün oldu ama içinde kırk ayağa benzer bir böcek var zarar verir mi sizce
bahçenizde maşallah çok güzel umarım daha çok bitkilerinizi görürüz bu sayfada gerçekten çok güzel bir bahçeniz var |
Alıntı:
Her ne kadar başlık bahçe /avlu da olsa doğrusu saksı bahçesi olsa gerek. Çünkü 143 farklı bitkinin neredeyse 130 tanesi saksıda .... |
sıkıntı değil ben bahçe olarak sayıyorum yani bitkiler saksı içinde ama bir bahçe havası katıyorsa o benim için bir bahçedir
umarın tohumlarım çimlenir |
3 Eklenti(ler)
Latinler...
|
2 Eklenti(ler)
Onbiraylar...
|
2 Eklenti(ler)
Marigold ve wiegala...
|
3 Eklenti(ler)
Major vinca...
Eklenti 705822 Avustralya karadut... Eklenti 705821 Hala sabırla meyvesini beklediğim goumi... Eklenti 705820 |
2 Eklenti(ler)
Pink lady ve kırmızı süs japon elması...
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokulu gala....
Eklenti 706896 Her sene tohumdan ekip her sene renk değiştiren hokkabaz misk çiçekleri.. Bu yıl yeterli tohum alabilirsem az da olsa paylaşıma koymak niyetindeyim. Eklenti 706897 Eklenti 706898 Eklenti 706900 Yine iki renk olup sonradan tek renkte karar kılan aslanağzı... Eklenti 706899 |
Sayın lonicera benim parfüm kutuları çimlenmedi 1 ay geçti sizce daha çimlenir mi bir de tohum bulamıyorum içinde
Acaba elinizde küçük fidecik varsa bana gönderebilir misiniz lütfen Şimdiden teşekkürler cevaplarınızın olumlu olması dileğiyle |
Alıntı:
Soğuklama ihtiyacını tam olarak giderebildiyse hala ümit var derim. Elimde maalesef hiç küçük fide kalmadı, tamamını yıllardır düzenli yaptığım fidan paylaşımında eşe dosta dağıtmıştım. |
Sıcak iklimde bitkiler daha erken gelişip çiçekleniyor. Bahçeniz yaz gelmiş gibi cıvıl cıvıl.:)
|
Alıntı:
|
Sayın lonicera tamam teşekkürler ama çimlenmezse elinize geçerse talibim :p
İyi akşamlar |
Maşallah üstadım... Hele o erikler iftardan sonra yanımızda olsa ne iyi giderdi :)
Yok yok. Tebrik ederim. Bu kadar çeşidi iyi aklınızda tutuyorsunuz. |
Alıntı:
|
Muhtesem güzellikte bahçeniz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu yılki tohum paylaşım etkinliğinden gelen
Gambilya çiçeklendi...( isimlerini hatırlayamadığım paylaşımcılardan özür diliyorum) Eklenti 707006 Yine etkinlikten gelen biftek otu... Eklenti 707007 Yine önceki etkinliklerde sn zekoş' un paylaştığı benekli gökova bezelye.. Eklenti 707008 Bu yılki etkinlikte paylaşılan kırmızı yeşil marul... Eklenti 707009 Frenk üzümü saksıda bile bir sürü meyve verebiliyor... Eklenti 707010 |
5 Eklenti(ler)
Malta eriği yavaştan olgunlaşıyor.
Eklenti 707020 Star red gold nektarinimiz. Eklenti 707021 Mis kokulu Filbahri (Philadelphus) Eklenti 707022 Mor yoncamız çiçekte. Eklenti 707023 Nefis kokulu izmir yasemini tohumu. Boyumun yettiği yerden bu kadar toplayabildim. Delice zeytin iriliğindeler. Eklenti 707024 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025